reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

Milka trzymam kciuki i życzę szybkiego zakończenia pamiętaj żeby odpoczywać nie możesz się teraz zbytnio przemęczać:-D

Ula witamy po przerwie, mam nadzieję że wyjazd był udany?
Majka witamy, witamy:tak:

reklama
Ulka-kulka witaj ponownie w naszych skromnych progach:-D:-D:-D. Jak tam zaległości nadrobione??

Milkaaa uważaj na siebie. Nie przemęczaj się za bardzo i odpoczywaj jak najwięcej:tak::tak::tak:

Maajka witaj wśród nas.

Witajcie :-D:-D:-D
Melduje się tylko na chwilkę, nawet nie zdążę Was poczytać bo tyle tego jest!!!!!!!!
U lekarza jak byłam to nie za fajnie :wściekła/y::-( ginka mówiła coś o tej ciążowej cukrzycy i mam powtórzyć glukozę tylko teraz będę piła 0.75g i będę siedziała 2 godziny :wściekła/y::angry: no ale cóż trudno... ale ogólnie to dobrze :-)
REMONT- zakończony- ślicznie mam w domku jeszcze tylko 2 pokoje do wyremontowania- ale to za miesiąc? Ale kuchnia, łazienka i przedpokój cudnie ;-)
żeby nie było za wesoło... komputer mi w domu nie działa :szok::crazy::-( robotnicy dokładnie go niestety nie przykryli i jest cały zakurzony może na week mi go ktoś naprawi :-) jestem teraz u teściów i od razu pobiegłam na komputer żeby zobaczyć co u Was.... no ale za dużo pisałyście i nie wypada, żebym długo siedziała na forum... Tęsknię za Wami- postaram sie niedługo wrócić i nadrobić zaległości!
Serdecznie pozdrawiam wszystkie Mamusie!!!!!!!!!!!!!!:-)

no ja też powrócilam- nie było mnie całe 3 dni. dostałam silnych i bardzo regularnych skurczy i musiałam położyć się na obserwacje do szpitala. teraz już jest dobrze, choć dalej wypoczywam i nie wstaję- ale jest miło, bo wreszcie ordynator zgodził się abym miała przy sobie kompa. mogę wreszcie z wami spędzić dnie- bo tutaj nuda. pozdrawiam.

reklama
Do góry