Hej Dziewczyny, mam nadzieję,że Wasze Pociechy dobrze sie chowają, są zdrowe i uśmiechnięte. Ja jestem tak zajęta domem, Tosią i mężem (który od 3 miesięcy po operacji ma rękę w gipsie i rana kiepsko się goi). Tak więc mam mało czasu na przyjemności. Chciałam Was wszystkie serdecznie pozdrowić i życzyć wszystkiego najlepszego
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witaj Ewcia. Zdrówka dla męża, żeby w końcu rana się zagoiła i mógł się cieszyć na całego córcią (żoną też;-))
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witaj Mamoot :-)
Z 10 minut temu myślałam o Tobie, bo zakładałaś wątek ile ważą nasze maluszki i się zastanawiałam jaki duży juz może byc Twój Staś normalnie telepatia
Z 10 minut temu myślałam o Tobie, bo zakładałaś wątek ile ważą nasze maluszki i się zastanawiałam jaki duży juz może byc Twój Staś normalnie telepatia
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mamociku witaj! Pewnie akumulatory podładowane ;-)
joan-na
Fanka BB :)
Ostatnio nie miałam czasu na forum...i teraz znowu mnie nie będzie. M leci na tydzień do Pragi na szkolenie. Ja nie mam ochoty siedzieć sama w Warszawie, więc jedziemy jutro z Krzysiem do moich rodziców. Mają działkę, będziemy dużo czasu spędzać na dworzu, pooddychamy świeżym powietrzem . Niestety nie ma tam netu i znowu będę miała zaległości na forum. Wracamy w sobotę albo w niedzielę.
reklama
A
Asiowo
Gość
Snoopy sie nie pokazuje..., pisała kiedys tylko, ze wróciła do tatusia Ali i mała ładnie rosnie...
Podziel się: