witajcie dziewczyny... pamietacie mnie wogóle??? :-).... moja totalnie długa nieobecnośc była spowodowana przeprowadzką do innego kraju, troszeczkę blixniaki pochorowały się i konieczna była hospitalizacja i tak zeszło nam dwa miesiące.... ale przyrzekam ze od dzisiaj sie udzielam... ściskam was bardzo gorąco i mocno...
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Edytko pewnie, że Cię pamiętamy.:-):-):-) Super, że już z nami jesteś. Uściski dla bliźniaków
mata-kow
mama do kwadratu :)
Edyta jak mogłybyśmy zapomnieć pierwsze czerwcówkowe dzieciaczki
Świete słowaEdyta jak mogłybyśmy zapomnieć pierwsze czerwcówkowe dzieciaczki
Edytko cieszę się, że maluszki wyzdrowiały i niech teraz rosną jak "dęby". Zdrówka życzę :-)
Może mnie nie być przez jakiś czas lub rzadko będę wpadać bo brat zabiera laptopa a z małym nie dam rady przy stacjonarnym kompie. Buziaki :-)
Może mnie nie być przez jakiś czas lub rzadko będę wpadać bo brat zabiera laptopa a z małym nie dam rady przy stacjonarnym kompie. Buziaki :-)
Jotemka
Fanka BB :)
Dziewczyny, niestety musze sie z Wami pozegnac na dluzej... Nie wiem kiedy pojawiesie na BB. Powod prozaiczny: nie wyrabiam na zakretach. Ale mam nadzieje, ze wszystko ulozy sie po mojej mysli i bede miala wiecej czasu. Pozdrawiam Was cieplo i zycze samych sukcesow z dzieciaczkami....
reklama
Podziel się: