reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

Milka tylko uważaj na siebie i nie skacz tak bardzo przy nich w Twoim stanie to każdy powinien Ci pomóc a szczególnie M. Życzę udanego długiego weekendu :-D

reklama
Joaś to świetnie, bo teraz to o ciebie trzeba dbać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpoczywaj

Hej Dziewczyny, melduję, że u mnie wszystko ok. Byłam u lekarza, ale powiedział, że powinnam sporo odpoczywać, bo moja szyjka bardzo się skróciła, a najlepiej jak donoszę Maleńką do wyznaczonego terminu....a poza tym sesja się zaczyna, więc muszę troszkę przysiąść nad książkami i staram się nie włączać kompa zbyt często. Jeszcze się nie rozdwoiłam na szczęście, ale czuję, że tej Małej coś się bardzo spieszy. Teraz mam wizyty już co tydzień, więc będę pod stałą kontrolą lekarza, a Mąż grzecznie wozi mnie do szkoły. Skurczów na szczęście żadnych nie mam. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:-D

reklama
Ewcia, trzymaj się!

A my pewnie dziś po południu pojedziemy pod Warszawę na działke do koleżanki. Więc jeśli nie będę się odzywać przez kilka dni, to ze względu na brak netu na działce. Nie mam zamiaru jeszcze się rozdwajać. Wracam pewnie w niedzielę wieczorkiem.

Do góry