reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

reklama
Snoopy coś się źle czuła, jakby przeziębienie ją brało, ale to dziwne, że się jeszcze nie odezwała, ostatni była dzisiaj po pierwszej w nocy :dry: może Myszko masz rację :dry:

Mata może weź z zamkniętego jej nr, bo ja nie mam jeszcze dostępu i napisz co i jak?? Bo faktycznie, rozpakuje się nam dziewczyna i nawet nie będziemy wiedziały:sorry2:

Poczekam do wieczora, może odsypia :sorry2: jak choróbsko łapie, to tylko spać się chce. Mam nadzieję, że jest jeszcze w dwupaku ;-)

Wy tu nie prorokujcie bo sie dzisiaj naprawde rozdwoje:-D ale wczoraj juz myslalam ze zaczne rodzic, juz sie uszykowalam bo dzidzi za dlugo sie nie ruszala i fatalnie sie czylam.... mama mnie uspokoila ze to jeszcze nie czas:-D co do samopoczucia dalej kiepskie, mdli mnie po wszystkim....

Snoopy kuruj się i odpoczywaj wiem jak to jest z przeziębieniem jestem w trakcie leczenia jednego ale na razie z marnym skutkiem

reklama
W ten dlugi niby-weekend mamy gosci - wiec nie bede pisac pewnie - jednak nie zamierzam sie rozdwoic;-)
Pozdrowionka

Do góry