reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witajcie :-)
Melduje ze opuszczam swoje stanowisko i na 99.9% jade jutro pociągiem do Żagania (mojego domku rodzinnego) i bardzo sie ciesze... Ł dojedzie autem w sobote i wracamy razem w niedziele :-):-):-) w koncu troche pobede z mamusia- ktora złamała ostatnio noge w pracy przeraza mnie to ze bede kisic sie w pociągu 7 godzin (450 km) i to ze nie maja moi rodzice internetu... bede miała tyle zaległości ze do porodu nie nadrobie znając Wasze mozliwosci Mam nadzieje ze jak wróce to wszystkie bedziecie w dwupaku no i ja sama też
Serdecznie pozdrawiam i juz za Wami tesknie!!! ;-):-)
Melduje ze opuszczam swoje stanowisko i na 99.9% jade jutro pociągiem do Żagania (mojego domku rodzinnego) i bardzo sie ciesze... Ł dojedzie autem w sobote i wracamy razem w niedziele :-):-):-) w koncu troche pobede z mamusia- ktora złamała ostatnio noge w pracy przeraza mnie to ze bede kisic sie w pociągu 7 godzin (450 km) i to ze nie maja moi rodzice internetu... bede miała tyle zaległości ze do porodu nie nadrobie znając Wasze mozliwosci Mam nadzieje ze jak wróce to wszystkie bedziecie w dwupaku no i ja sama też
Serdecznie pozdrawiam i juz za Wami tesknie!!! ;-):-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Darunia bezpiecznej podróży :-)
A tak poza tym, to będziesz niecałe 40 km ode mnie
A tak poza tym, to będziesz niecałe 40 km ode mnie
agusia04
Czerwcowa mama'08
Daruunia udanej podrózy i miłego wypoczynku. Wracaj do nas szybciutko. Ściskamy i czekamy
Mamoocik;
stęskniłam się za Tobą :-)
:-):-)
Darunia, wypoczywaj spokojnie.
reklama
Podziel się: