reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności

reklama
Witajcie :-)
Melduje ze opuszczam swoje stanowisko i na 99.9% jade jutro pociągiem do Żagania (mojego domku rodzinnego) i bardzo sie ciesze... Ł dojedzie autem w sobote i wracamy razem w niedziele :-):-):-) w koncu troche pobede z mamusia- ktora złamała ostatnio noge w pracy :baffled: przeraza mnie to ze bede kisic sie w pociągu 7 godzin (450 km) i to ze nie maja moi rodzice internetu... bede miała tyle zaległości ze do porodu nie nadrobie znając Wasze mozliwosci :-D Mam nadzieje ze jak wróce to wszystkie bedziecie w dwupaku no i ja sama też :tak:
Serdecznie pozdrawiam i juz za Wami tesknie!!! ;-):-)

daruuunia3 życze mileg pobytu i wracaj w jednym kawałku:-D, jak milo że ktoś tez w nasze południowo-zachodnie krańce Polski sie udaje:-D

Julia;
3mam kciuki za pomyślne wieści.
darunia;
wracaj szybko i uważaj na siebie uważnie - efekt czytania po raz 6 ,,samotności w sieci'' :-)
Mamoocik;
stęskniłam się za Tobą :-)

reklama
Do góry