agga95
Początkująca w BB
Witam forumowiczki! Potrzebuje porady, a może któraś z was miała już taki problem i może mi odpowiedzieć.. mianowicie córa 3 miesiące jest na responsywny smoczku z philipsa poziom 3. Do tej pory nie mieliśmy problemów, córka jadła mniej lub bardziej zachłannie w zależności od stopnia głodu i okoliczności. Od kilku dni córka zaczęła jeść bardzo łapczywie i krztusi się - taki epizody mamy od jednego do kilku razy dziennie. Tak jakby zasysała więcej niż może zjeść. Probowalam zmiany smoczków ale tylko responsywny smoczek philips tzw. niekapek nie powodował, że córce lało się bokami mleko lub jadła za szybko. Wróciłam nawet do smoczka na poziomie 2 ale wtedy tylko są nerwy, że nie leci wystarczająco i płacz. Pytanie brzmi, czy któraś z mam miała taka sytuację? Czy to mija? Zakupiłam zagęszczacz bebilon ale jestem sceptycznie nastawiona i nie chce go od razu stosować z racji tego, że niesie czasem za sobą skutki uboczne tj. rozwolnienie. Probowalam już zmniejszać przerwy między jedzeniami karmiąc nawet co około 2h ale skutku to żadnego nie przynosi, córka jedynie wierzga i ruszą głową na boki powodując, że tez się czasem zakrztusi. Bardzo proszę o pomoc bo karmienie to dla nas stres pozy do karmienia również przetestowałam wszystkie.
Pozdrawiam! Aga
Pozdrawiam! Aga