smilestyle
Zaciekawiona BB
Drogie mamy, mój synek ma wysypkę na buzi, pediatrzy oraz trzech dermatologów stwierdziło wcześniej, że trochę przesadzam bo to hormony i zniknie. Nie znikło, skórka za jedym uszkiem zaczęła schodzić, ma dwa miejsca na ciałku takie chropowate w dotyku, kupki są śluzowate. Karmię synka piersią, ma 4,5 miesiąca.
Odstawiłam 5 tygodni temu cały nabiał ( mleko jogurty itp odstawione ok 3 ms temu)2 tygodnie temu odstawiłam pszenice, wszystkie potencjalne alergeny odstawiłam 5 dni temu, nic nie pomogło jem obecnie tylko ryż np. z cukrem, makaron kukurydziany pije tylko wodę.Mam dosyć ale synkowi dalej na buzi coś wychodzi i kupki nie są lepsze. Czy takiemu małemu dziecku można wykonać test alergiczne?
Bardzo chcę karmić synka piersią, ale chyba nie widzę już ratunku.
Odstawiłam 5 tygodni temu cały nabiał ( mleko jogurty itp odstawione ok 3 ms temu)2 tygodnie temu odstawiłam pszenice, wszystkie potencjalne alergeny odstawiłam 5 dni temu, nic nie pomogło jem obecnie tylko ryż np. z cukrem, makaron kukurydziany pije tylko wodę.Mam dosyć ale synkowi dalej na buzi coś wychodzi i kupki nie są lepsze. Czy takiemu małemu dziecku można wykonać test alergiczne?
Bardzo chcę karmić synka piersią, ale chyba nie widzę już ratunku.