reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niedobrze mi-czyli:dolegliwosci ciazowe

Dziweczyny trzeba watek kulinarny otworzyc :)))

Ja zgrzeszylam bo zajdlam 2 kolacje
Jedna z Laura: buleczke z szyneczka
Druga z mezem: buleczke z jajkiem i remolada ( to majonez z przyprawami)

reklama
Moja kolacji dziś w ogóle nie zjadła więc "zmuszona byłam zjeść za nią". Przecież nie będę jedzenia w kosz wyrzucać w dobie kryzysu. A potem jeszcze zanim poszła spać chciałam ją skusić kanapką i co... znów wylądowała u mnie w brzuchu a panna poszła spać bez kolacji.

Ania jak zwykle też mężowi podsuwam to z Oli nie zje ale wczoraj wychodził grać w kosza więc jeść nie chciał.

Dis z rana wyszlam bez sniadanka bo na ogol nie jem rano.
Pojechalam zawiezc Laure do przedszkola i podjechalam po recepte.
W drodze püowrotnej myslalam ze puszcze pawia:baffled: No coz trzeba by bylo autko wysprzatac:-D, na szczescie otworzylam okno i bylo troszke lepiej.Ale do poludnia mdlosci nie puszczaly:nerd: mam nadzieje ze nie dojdzie do wymiotow:eek:

oj, wspolczuje i mam nadzieje, ze ci szybko przejdzie.
Z trzustka nie ma zartow, badz uwazna.
Przez trzustke moja siostra musial rodzic wczesniaka, wszystko skonczylo sie szczesliwie.
Staraj sie unikac podejrzanego jedzonka i bedzie dobrze.Teraz dietka i bedzie gut!

reklama
Do góry