reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niedobrze mi-czyli:dolegliwosci ciazowe

reklama
onesmile o to bede trzymac kciuki. Moge spytac jaki masz powod do cc?
Ja mozliwe, ze tez bede miec bo maly sie nie chce obrocic:)

Z Pawlem mialam cc, poniewaz wlasnie sie nie obrocil, a po pierwszym cc w UK masz wybor drugiego porodu. Wybralam cc, bo najmlodsza juz nie jestem i panicznie sie boje ewentualnego pekniecia blizny, czy macicy, krwotoku wewnetrznego...

Moze Twoj maluszek sie jeszcze obroci, a jak nie, to planowane cc wcale nie jest takie zle. Trzymam kciuki!

Nie zazdroszczę, ale u mnie w sumie tez powróciły dolegliwości z początku ciazy - po prostu non stop mogę spać, cały czas jestem zmęczona i czuje sie jakbym była przeziebiona

Ja też zmęczona ciągle, od kilku dni wieczorem zasypiam w ciągu paru sekund ... nie tak jak wcześniej że potrafiłam kilka godzin leżeć i nie usnąć :)
Jestem ciekawa czy to jakieś oznaki zbliżającego się porodu, organizm może się regeneruje na chwilę przed ... :)

Ja przed porodem z Laura bylam mega zmeczona wiec nie kazda czuje przyplyw energii. Zreszta czytalam ze to sprawa indywidualna i jedne szaleja z porzadkami... a inne sa mega zmeczone i spiace. Nie ma reguly:-D

ja szalalam ze sprzataniem w pierwszej ciazy baaaardzo. nawet w przed dzien porodu mylam podlogi i pralam. to taki syndrom wicia gniazda zeby wszystko bylo gotowe jak dzidz sie pojawi. teraz tez mi sie zdarzy taki dzien ze ciagle cos porzadkuje, ale najwiecej sil trace przez mala marude :-p

reklama
sama sie dziwie jak mozna tyle sprzatac...
Zawsze lubiłam porzadek i sprzatanie ale w tym oczekiwaniu to kurde na głowe dostaję chyba:))) mąż nawet nie zaprzecza:):):)

Do góry