reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"Niebezpieczne dzieciaczki"

Kamil jest sam dla siebie zagrożeniem!!!!
Dzisiaj przywalił głową o ścianę gdy odpychał sie od brzucha taty tak mocno to zrobił że ściana zadudniała i płacz. 2 dni temu dał z bgryzani podłodze bo chciał ją ugryzć.

A co do robienia krzywdy mi oprócz wyżej wymienionych przez was krzywd dochodzi atak z przeczącą główką i otwartym dziobkiem na moją brode i wsysanie się ,wsysanie i gryzienie :tak:

reklama
Ella podobnie jak reszta "terroryzuje" mame! Ale ostatnio przeszla sama siebie gdy tak mnie uszczypnela w piers podczas jedzenia ze mam wielkiego czarnego siniaka!:baffled: I coz mozna poradzic! Tylko mi sie lza w oku zakrecila a Ellcia nieswiadoma swojego"przestepstwa" dalej konsumowala posilek:tak:

haha karolkaz dopiero teraz znalazlam ten watek:-) no jak juz wspominalam Agatka tak raz kopnela mnie w oko ze mialam cale spuchniete, genrelanie to jak u wiekszosci z Was pewnie, ciagnie za wlosy itp. ale najbardziej nie lubie jak mnie lapie za usta i potem tak sciska jaki to bol :wściekła/y: :eek: :dry: no a poza tym za Agatka juz nie nadazam teraz, pelza jak szalona ciagnie za kable, kwiaty ale szczytem bylo jak mi dzisiaj zresetowala komputer jak znalazlam chwile czasu i napisalam waznego maila do przyjaciolki z ktora miala powazna klotnie, po prostu przypelzla, nadusila i wszystko zniknelo, dodam ze znalazlam dzisiaj tylko 10 min zeby to napisac i zniweczyla wszystko!!! ;-) :wściekła/y: :shocked2: :errr: ( a mowilam ze te emoty sa koszmarne ;) )

Do góry