reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży brzuch nie rośnie tak szybko. Ja lekki zarys miałam dopiero w 14 tygodniu. A żeby dało się stwierdzić że jestem w ciąży to dopiero 18-20. Masz nierozciągniete mięśnie i wszystko powoli rośnie. Brzuch to ostatnia rzecz która powinna Cię martwić, jeśli dzidzia dobrze się rozwija [emoji846] jeszcze zdążysz się nim nacieszyćDziewczyny to 1 ciąża, 11 tydzień. Wydaje mi się ze mam za mały brzuch czy wszytko okej? Termin porodu planowany na marzecZobacz załącznik 1013212
G
gość_AL19
Gość
Tez miałam taki Teraz mam prawie 15 tydzień i robi się opona powoli
Poczekaj tydzień dwa i zacznie rosnąć
Poczekaj tydzień dwa i zacznie rosnąć
U
użytkownik 191
Gość
Ja miałam jeszcze mniejszy, a potem to juz piłka .
Spokojnie, mi się w tym tygodniu rozrosły trochę biodra, natomiast brzuszek zaczął rosnąć dopiero Ok 17 tygodnia, a dopiero Ok 20-21 można było podejrzewać ze to nie jest nadliczbowy tłuszczyk ...Dziewczyny to 1 ciąża, 11 tydzień. Wydaje mi się ze mam za mały brzuch czy wszytko okej? Termin porodu planowany na marzecZobacz załącznik 1013212
Jadwiga orłowska
Mi w pierwszej ciazy ok 7 miesiąca lekarz powiedział: o w końcu cos widac .
reklama
Patrycja35
Ja mam jak w 4 miesiącutrzecia ciaza..juz od dwoch tyg..nosze spodnie ciążoweW 11 tc dziecko ma około 3-4 cm, więc czego oczekujesz? Wielkiej piłki ? Na tym etapie jeszcze u nikogo nie widać brzucha.Za jakies 2-3 tygodnie już powinno być coś widać.