reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

reklama
A ja chyba schudnę przymusowo, dopadł mnie jakiś paciorkowiec w gardle i jamie ustnej i z bólu nie jestem w stanie nic przełknąć poza suchym pieczywem heh także mój organizm będzie korzystał z zapasów tłuszczu

Zdrówka Tygrysek !!!

Ja weszłam na wagę i mam dokładnie 11kg mniej samo zeszło, zostało z 4kg do pozbycia sie, a tak naprawde to 10, przed ciaza przybyly nadprogramowe kg. Ja myslalam nad jakas dieta, korci mnie dukana, wiem ze sa zwolennicy i przeciwnicy (jak wszedzie). Moja kumpela schudla ładnie na tej diecie i nie miala zadnych zdrowotnych problemow. Co myslicie o tej diecie?

mam plan zostalo mi do zrzucenia 5 kg do wagi sprzed ciaży i 7 kg dodatkowych :D mam w planie ważyć 55 kg :D
i mój plan jest taki

1 zakupiłam ODCHUDZAJĄCE KOŁO HULA HOP HOOP MASAZER WYPRZEDAŻ (2693272149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
na razie kupiłam takie a potem się zastanowię nad tym droższym jak będę widziała efekty :D
2 codziennie będę robiła brzuszki zaczynam od 20 i codziennie dokladam 10 :D
3. kupuję cieżarki , żeby pozbyć sie zwisów... mam step więc pochodzę sobie troszkę na nim jak dzieciarnia będzie na drzemce :D
4. DIETA :D żarełko z parowara+nie jedzenie slodyczy no i zobaczymy startuje z wagą 67,5 kg :D

Lotka brzuszki robię od dwóch dni tylko skośne na razie, zaczęłam od 20 i codziennie zwiększam o 10:) muszę jeszcze kupić skakankę i hantelki :D

Podczytałam Was,że zakupilyscie te hula hop :-) tez wlasnie zamowilam, szczerze nie wpadlabym na to, takze dzieki dziewczyny:-) a powiedzcie mi czy warto kupic sobie jakis pas poporodowy ? czy moze lepiej jakies majtki czy gorset wyszczuplajacy? moze macie cos do polecenia? linki mile widziane:-) tyle tego,że nie wiem co wybrac...

reklama
Po cc chyba nie można pasa poporodowego
i pewnie puki co hula hop odpada niestety

mam ćwiczenia na mięśnie brzucha nie obciążające kręgosłupa
i ćwiczę przed spaniem
bo póki co nie mogę się zorganizować w dzień, albo raczej Zuzola mi organizuje zajęcie się nią :-D:-D:-D

i coś czuję, że ciężko będzie ten brzuszek po cc stracić
ale nie tracę nadziei

Do góry