reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

Joasiu ja nie miałam zbytnio czasu na aerobic bo zajęcia, które mnie interesowały były w godzinach kąpieli Sebusia więc niestety nie miałam wyjścia... a teraz przy dwojce to już w ogóle nie ma szans...

DoTi jadłam albo jajecznicę, albo kanapki (białe pieczywo) z dzemem, serem żółtym, białym serkiem, bieluchem. Ogólnie nabiał możesz jeść wędlinę drobiową

reklama
po ciazy na razie mam do zrzucenia jeszcze 8 kg i dodatkowo chcialabym zrzucic jeszcze 7 kg

macie jakies fajne cwiczenia na modelowanie nóg?

Ja przytyłam 24kg a zostało mi jeszcze 10 no i chciałabym jeszcze choc 4 dodatkowych pozbyc sie bo mi wpadły zanim zaszłam w ciaze,to taki cel mam na te chwile a jak by sie dało to bym jeszcze z 5 chciała ale w cuda to ja nie wierze ze mi wystarczy samozaparcia:-p
Rysiu ja z cwiczonkami nic nie podpowiem,zreszto ja to straszny len do cwiczen ale wiem ze bede musiała sie wiasc choc za brzuszki bo mam wielki ponton.:crazy:

Poprawka z dzisiejszego ważenia wynika ze jeszcze 8,5 mi zostało ciazowych kilogramów:)

Ostatnia edycja:
Ale Wam zazdroszcze ze mozecie pocwiczyc ja po cc musze jeszcze dłuuuugo poczekac na te przyjemnosci:no:

Narazie kilogramy same schodza, ale ja bym chciala tak z 5kg dodatkowo zgubic i to do świąt:szok: najlepiej.

Megan no ja jeszcze nie mogę ćwiczyć a szkoda bo już mnie ciagnie a pewnie jak będę mogła to nie będzie mi się chciało...

Beacia
no ja ciażowych mam jeszcze 8 i dodatkowo chce 7 kg- muszę zrzucić do kwietnia:D

Risia mam pełno płyt do ćwiczeń jakbyś była chętna to mogę odstąpić :)

mi zostało 4 do zrzucenia, z chęcią jeszcze z 2 zrzuciłabym, ale te 4 to mój wystający brzuszek po cc i z chęcią poszłabym na jakąś salsę lub zumbę, albo na jakieś sprzęty :)
ale póki co mam fitness w domu ;)

Jeszcze troche i trzeba sie wziac za dietke i cwiczenia ;-)
Jak zaszłam w ciaze to wazyłam ok 78(podczas staranek kilkumiesiecznych troche sobie "odpuscilam" hehe). do porodu szłam z waga 72,5, teraz waha sie ok 64... moja idealna waga to ok 56 i do takiej mam cel dojsc :-)
Aktualnie rozgladam sie za hula hop, w domu mam rowerek, ale jakos nie mam do niego cierpliwosci :-)
Poczekam co sie okaze po "przegladzie" no i trzeba działac ;-)

reklama
mi spadło 11kg. wiekszosc to nerwy itp. zostal mi tylko flaczek ciazowy no i waga leci w dol, tydzien po porodzie chodze w swoich nieciazowych ciuchach :)

przede mna i tak sporo do zrzucenia... :szok:

Do góry