reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie sama,ale samotna:-(

@Ozdoba26 moj tez tak szalal po lozeczku jak juz nauczyl sie przekrecac [emoji57] tez ciagle uderzał sie w szczebelki więc zmienilam mu lozeczko na turystyczne [emoji6] ja dziecka do łóżka nie brałam bo balam sie ze cos sie stanie.

U nas noc normalnie [emoji6] tz juz o 4:50 wstal bo na kurs, mlody i ja przed 7 i teraz jeszcze kawke pije a mlody sie bawi [emoji6]

reklama
U mnie przy Kai już było widać w 3 miesiącu i to bardzo oby u Ciebie nie było widać:)

U mnie noc poświęcona na karmienia młodej:( już tak ładnie spała i wstawał o 3 i 6 na jedzonko a teraz masakra. Jeszcze dzisiaj starsza została w domu bo rano mieli jechać do przedszkola a.tu się okazało że przebita opona zanim mąż wymienił koło to stwierdziłam żeby Liwia została w domu a on jak najmniej się spóźni do pracy więc dzisiaj zostałyśmy we trzy. Jest opcja będzie to niezły dzień zobaczymy

Kuźwa mąż zakładał rano pieluchę młodej i co? Właśnie walnęła kupę i wszystko wylądowało na plecach a pielucha czysta praktycznie:p za mało przebiera ewidentnie że takie rzeczy się dzieją:p dzwonie dzwonię do niego że jak on ubrał i dawno się tak nie śmiał:p

@Ozdoba26 moja jest młodsza o miesiąc więc jeszcze nie potrafi się obracać tzn czasem jej się uda obrócić na brzuch ale w drugą stronę już nie więc póki co nie mamy problemu...zobaczymy ile dni:)

U mnie przy Kai już było widać w 3 miesiącu i to bardzo oby u Ciebie nie było widać:)

U mnie noc poświęcona na karmienia młodej:( już tak ładnie spała i wstawał o 3 i 6 na jedzonko a teraz masakra. Jeszcze dzisiaj starsza została w domu bo rano mieli jechać do przedszkola a.tu się okazało że przebita opona zanim mąż wymienił koło to stwierdziłam żeby Liwia została w domu a on jak najmniej się spóźni do pracy więc dzisiaj zostałyśmy we trzy. Jest opcja będzie to niezły dzień zobaczymy
U mnie tak samo...tak do 4miesiisca sama zasypiala,budziła się raz w nocy albo nawet i nie...a od miesiąca to horror...nie śpimy wogóle...zaśnie i już o północy pobudka...wydaje mi się że to ciężkie okresy dla naszych maluszkow...gadalam z rehabilitantka,bo mała muszę niestety rehabilitowac,to powiedziała że czwarty,piąty miesiąc to zaczyna się baaardzo ciężki etap i teraz będzie tylko gorzej hehe
Przez jakiś czas..to mnie pocoeszyla...
Mój stsrszy syn ryczał całe noce,ale on to z bólu bo chorował...ale nie robił takich dziwnych akcji jak Lena czyli moja corcia mała

Wiesz co moja Liwcia jak się nauczyła siadać to siadała przez sen a teraz zobaczymy jak będzie ale to co napisałaś nie jest zbyt pocieszające dla mnie.
Ja dzisiaj skręciłam sama szafę jak przyjdzie mąż to ją postawimy i będę mogła pozbywać się kartonów w końcu. Zaraz ogarnę moje dziewczynki i idziemy na spacer a jak Kaja zechce spać to posadzę w końcu tuje bo zaraz padną w garazu. Miłego dnia życzę Dziewczyny!

Lena przerabia przewroty,i łapanie nog.caly czas to robi przez sen,przez to się budzi płacze ,my ja na plecy ona jeszcze bardziej płacze i takie błędne koło...
My wlasnie wtocilysmy że spaceru,wsciekla się na kombinezon i musialysmy wracać..ech te dzieci

Jak minal Wam dzień? U mnie całkiem nieźle choć mogłabym się na koniec dnia nie wkurzyć np. posadziłam drzewka, zrobiłam pranie póki co jedno jeszcze 3 przede mną na dziś. Zaraz kolacja i może w końcu zrobię sobie włosy bo mam mega odrost i aż wstyd tak chodzić:p jutro ostro biorę się za porządki może będzie w tym domu chociaż jakoś

reklama
@Ozdoba26 nie mam pojęcia skad hmmm dom budowaliśmy od początku razem i razem robiliśmy wszystko więc pewnie to daje mi sile żeby nadal działać pomimo ekstremalnego zmeczezmę.

P.S wczoraj net mi średnio działał i nie mogłam nic dodać no to dał urywek postu:D

Ostatnia edycja:
Do góry