MartaMarkry
Fanka BB :)
zdjęcie nie było z internetu i to dla mnie jedyny trop, ze to prawda.Mi szczerze nie chce się w to wszystko wierzyć... Jedynie te zdj, to mnie zbija z tropu
Pierwszy post był pod koniec października, w gruncie rzeczy dużo tam nie napisała, potem ten wczorajszy po dwóch tygodniach. Trolle inaczej się zachowują. Jak trolluja to już po całości. Oczywiście chciałabym aby to nie była Prawda, ale w głowie mi się to nie miesci i tak.. rozumiem strach w tym wieku, ale pół roku ukrywać ciąże i nie być u lekarza? Nie powiedzieć rodzicom? Nie sprawdzić czy dziecko rozwija się prawidłowo? Nie sprawdzić czy nic nie zagraża mojemu życiu? Nie znam się na adopcji, ale myśle ze kwestie adopcyjne i tak byłyby związane z rodzicami, prawnymi
Opiekunami, wiec tym bardziej nie rozumiem tej historii i chęci załatwienia po cichu… nie rozumiem jak można krwawić i nie
Iść po pomoc od razu.. i ze spokojem jeszcze mówić ze nie mogę bo mieszkanie otwarte…
Nie wracajmy do tego, bo ta zagadka pewnie i tak nie będzie rozwiaza i nie dowiemy się co było prawda i co się stało i czy wogole się stało…