reklama
Asiaxz
Fanka BB :)
A propo odezwała się ta dziewczyna co wstawiła wczoraj zdjęcie tego czopu?nie przejmuj się, nie masz 16 lat, gdzie ciąża wtedy jest powodem do plotek i obgadywania.
Niech się patrzą i podziwiają twoja determinację, ze MIMO TO kształcisz się dalej
Nie, też wyczekujeA propo odezwała się ta dziewczyna co wstawiła wczoraj zdjęcie tego czopu?
MartaMarkry
nie… tez czekałam na informacje, ale cisza.. swoją droga Mysle, ze gdyby był To troll To by była aktywniejsza..A propo odezwała się ta dziewczyna co wstawiła wczoraj zdjęcie tego czopu?
Asiaxz
Jak byłam na studiach to moja koleżanka była w ciąży. Każdy ja wspierał i my i wykładowcy. A później wspólnie czekaliśmy jak urodzi była na systemie indywidualnym. Tylko na niektóre zajęcia musiała przychodzić.Jezu, cieszę się, że mogę wam wszystko powiedzieć i że zawsze podniesiecie na duchu
Asiaxz
Myślę że to jest prawdziwa historia i obawiam się najgorszego. Stąd takie długie milczenienie… tez czekałam na informacje, ale cisza.. swoją droga Mysle, ze gdyby był To troll To by była aktywniejsza..
xdarqx
Ja tak samo się zastanawiam jak się to potoczyłoNie, też wyczekuje
xdarqx
A ten post został usunięty?Myślę że to jest prawdziwa historia i obawiam się najgorszego. Stąd takie długie milczenie
Mi szczerze nie chce się w to wszystko wierzyć... Jedynie te zdj, to mnie zbija z tropuMyślę że to jest prawdziwa historia i obawiam się najgorszego. Stąd takie długie milczenie
reklama
Balbina90
Głowa do góry Kochana, masa moich koleżanek urodziła na studiach. Z tych maleństw cieszyliśmy się my i wykładowcy. Kazdy wykładowca bardzo szedł na rękę ciężarnym. Koleżanka urodziła tydzień przed obronąz obrony ma zdjęcie z synkiem na rękach najcudowniejsze zdjęcie i tego życzę również Tobie
Podziel się: