reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie planowana wpadka?

OlkaC

Zaangażowana w BB
Współżyłam z chłopakiem w dniu okresu, do wytrysku nie doszło. Potem zdarzeniu miałam jeszcze 4 dni miesiączkę. Do wytrysku nie doszło, ale był płyn. Od tamtej pory nic tych rzeczy nie robiliśmy
Dwa tygodnie po tym zdarzeniu zaczęły bolec mnie piersi i wydzielać się śluz. Tydzień przed spodziewana miesiączka przestały boleć i nie było śluzu białego.
Poszłam na test beta HCG 6 dni przed spodziewana miesiączka wyszedł mi wynik 0,100.
Mam podwyższone OB też tak wyszło z krwi.
Teraz spóźnia mi się okres. A w sumie dzisiaj powinnam dostać.

Dodam że moja beta zawsze była powyżej 0

Czy to nie jest ciąża?

reklama
reklama
Raczej w ciąży nie jesteś ,a bete to najpewniej się robi w dniu spodziewanej @ a nie tydzień wcześniej
Tak wiem że w dniu, a nie przed ale zrobiłam tylko z tego powodu co opisałam. Że potem już nie współżyłam a idąc kalendarzem który się nie sprawdza dni podane miałam mieć w ostatnie dni lipca, ale cały cykl się mógł przesunąć. Nie wierze w te kalendarzyki. Nie są regularne i dlatego zrobiłam wcześniej, bo jakby coś było to by już musiał być 6 dni przed raczej w tej sytuacji podkreślam.

Miałam przesunięty cykl miesiąc temu

reklama
Do góry