reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nie/obecności

reklama
aga31 pisze:
Majka01 pisze:
Po kolejnej nie przespanej nocy melduję się nadal 2 w 1.
Dzis od 3 nad ranem miałam skurcze co 5, 7, 12 i 20 minut ale oczywiście ok 9,30 ustały. Teraz idę do szpitala na KTG może coś mi wkońcu powiedzą. Dorcia a u Ciebie jak samopoczucie bo my chyba tego samego dnia miałyśmy termin. Ja juz nie wierzę że urodzę, tylko już modlę się aby oksymi dali a nie cc.

urodzicie napewno.chociaz nie wiem juz co lepsze oksy czy cc? ja miałam indukcję.wlali we mnie litr oksy.pierwsza godzina skurczy to sofcik co 5 minut da sie zniesc ale druga godzina a własciwie to 20 minut bo potem to juz parte i plum to taki hardcore ze na samo wspomnienie mam dreszcze. z 3 cm rozwarcia w ciągu 20 minut zrobili ma 10.jak ktos tego nie przezył to nie da sie wytłumaczyć.no ale to w końcu było ''tylko'' 20 minut.

w kazdym bądz razie duzo cierpliwosci juz niedługo będziecie tulic swoje malenstwa.

Jejku.....Aga,ja nie miałam indukcji:ale mój poród był szybciutki.Albo ja jestem twarda ,bo bolało..jak HOLERA..też szybciutko do przodu szło wszystko..z 20-15 minutowych skurczy zrobiły się 5-3-2 minutowe..i z patologii gdzie jak podeszłam do położnej ,to z lekarzem na kozecie stwierdzono u mnie 4cm rozwarcia a po przejsciu na porodówkę co zajeło mi około 5 minut..i tam ble,ble z połoznymi tam już było 8cm rozwarcia..a za jakieś kolejne 5 minut było już po wszystkim.Było dość Hardcorowo..ale rodziłam po raz trzeci i wiem co to poród...
tak wolę rodzić niż chodzić do dentysty

Ja sie chciałam zameldowac ze juz wrociłam z HANIą do domku!!!! pozniej wam wyzle foty jak ograne sie troche!!

;D ;D JAAGA....HANKA..witajcie...No nareszcie...laseczka!!Chwal się swoim bąbelkiem!! GRATULUJĘ po raz wtóry....Jeszcze tylko z naszych "starych" sierpniówek Joaś chyba została?????

reklama
Melduje sie po przerwie juz rozpakowana, zapewne nie bede tu gościc tak czesto jak w dwupaku ale będe się starać bo przy mojej księżniczce trudno zrobic cokolwiek ::)

Do góry