reklama
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
aga31 pisze:Majka01 pisze:Po kolejnej nie przespanej nocy melduję się nadal 2 w 1.
Dzis od 3 nad ranem miałam skurcze co 5, 7, 12 i 20 minut ale oczywiście ok 9,30 ustały. Teraz idę do szpitala na KTG może coś mi wkońcu powiedzą. Dorcia a u Ciebie jak samopoczucie bo my chyba tego samego dnia miałyśmy termin. Ja juz nie wierzę że urodzę, tylko już modlę się aby oksymi dali a nie cc.
urodzicie napewno.chociaz nie wiem juz co lepsze oksy czy cc? ja miałam indukcję.wlali we mnie litr oksy.pierwsza godzina skurczy to sofcik co 5 minut da sie zniesc ale druga godzina a własciwie to 20 minut bo potem to juz parte i plum to taki hardcore ze na samo wspomnienie mam dreszcze. z 3 cm rozwarcia w ciągu 20 minut zrobili ma 10.jak ktos tego nie przezył to nie da sie wytłumaczyć.no ale to w końcu było ''tylko'' 20 minut.
w kazdym bądz razie duzo cierpliwosci juz niedługo będziecie tulic swoje malenstwa.
Jejku.....Aga,ja nie miałam indukcji:ale mój poród był szybciutki.Albo ja jestem twarda ,bo bolało..jak HOLERA..też szybciutko do przodu szło wszystko..z 20-15 minutowych skurczy zrobiły się 5-3-2 minutowe..i z patologii gdzie jak podeszłam do położnej ,to z lekarzem na kozecie stwierdzono u mnie 4cm rozwarcia a po przejsciu na porodówkę co zajeło mi około 5 minut..i tam ble,ble z połoznymi tam już było 8cm rozwarcia..a za jakieś kolejne 5 minut było już po wszystkim.Było dość Hardcorowo..ale rodziłam po raz trzeci i wiem co to poród...
tak wolę rodzić niż chodzić do dentysty
D
dorcia
Gość
a u mnie nadal nic
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
;D ;D JAAGA....HANKA..witajcie...No nareszcie...laseczka!!Chwal się swoim bąbelkiem!! GRATULUJĘ po raz wtóry....Jeszcze tylko z naszych "starych" sierpniówek Joaś chyba została?????
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
JAAGA, SUPER, ZE JUZ WROCILAS!!!!
Z NIECIERPLIWOSCIA OCZEKUJE FOTEK TWOJEJ HANECZKI!!!
Z NIECIERPLIWOSCIA OCZEKUJE FOTEK TWOJEJ HANECZKI!!!
D
dorcia
Gość
nadal dwupak
reklama
Podziel się: