reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nie/obecności

reklama
Majka01 pisze:
Po kolejnej nie przespanej nocy melduję się nadal 2 w 1.
Dzis od 3 nad ranem miałam skurcze co 5, 7, 12 i 20 minut ale oczywiście ok 9,30 ustały. Teraz idę do szpitala na KTG może coś mi wkońcu powiedzą. Dorcia a u Ciebie jak samopoczucie bo my chyba tego samego dnia miałyśmy termin. Ja juz nie wierzę że urodzę, tylko już modlę się aby oksymi dali a nie cc.

urodzicie napewno.chociaz nie wiem juz co lepsze oksy czy cc? ja miałam indukcję.wlali we mnie litr oksy.pierwsza godzina skurczy to sofcik co 5 minut da sie zniesc ale druga godzina a własciwie to 20 minut bo potem to juz parte i plum to taki hardcore ze na samo wspomnienie mam dreszcze. z 3 cm rozwarcia w ciągu 20 minut zrobili ma 10.jak ktos tego nie przezył to nie da sie wytłumaczyć.no ale to w końcu było ''tylko'' 20 minut.

w kazdym bądz razie duzo cierpliwosci juz niedługo będziecie tulic swoje malenstwa.

od 1,5 godziny mam skurcze regularne co 8 minutek :D Troszkę bolesne ale jakoś wytrzymuję. Byłam pod prysznicem a skurcze dalej są :D Czekam na te 5 minutowe i lecę do szpitala. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam

Hmmm a ja mam jakby skurcze co 10 min i do tego zauwazyłam cos w stylu wypadającego czopa i jakby mi sie lekko wody sączyły wiec kochane nic nie wiadomo..moze jeszcze w nocy pojade do szpitala??? chyba ze mi przejdzie...pozdrawiam

Dostalam rano sms'a od Jaagi:

"Hejka. Jestem w klinice. Cala noc mialam skurcze i odeszly mi wody, na szczescie kuzynka ma dyzur wiec lataja kolo nas jak trza. Jak urodze to jeszcze dam Wam znac. Jaaga"

i drugi:

"Oczywiscie biore zzo. Narazie dali mi oksy, bo kuzynka sie upiera ze do 15-tej mam urodzic, bo do 15-tej jest na zmianie. Oby sie udalo. Pozdrawiam."

Jaaga, trzymamy kciuki!!!

reklama
Do góry