reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nie/obecności

Ja też wysyłam swój numerek telefonu. Ale pomyślałam że jak mi wody odejdą to zdążę was poinformować że rodzę a jak nie odejdą to niewiem ... Zatrudię mojego mężusia aby dał wam znać że juz jestem rozdwojona :)

reklama
Kolejne numery dopisalam do listy :)
Czekam na reszte (przynajmniej tych udzielajacych sie), zeby rozeslac do Was liste, bo sierpien nadchodzi wielkimi krokami ;D

Sandrunia, ja tez wyslalam :)

Melduje, ze dzisiaj sie nie rozdwoilam, ale jutro caly dzien mnie nie bedzie, bo lece do dwoch lekarzy i konczymy z moim kochanym remoncik u niego w sklepie.

Juz dopisalam Karoo Twoj numerek do listy.
Jezeli wiekszosc dziewczyn wysle numery do jutra, to wieczorem przesle Wam liste.

W tej chwili Was kochane dopisalam :)
Z tych udzielajacych sie brakuje jeszcze nr:
Frutiska
Siluni
Serduszko
Czarnulki
Joas
Z tego co pamietam to tyle narazie :) Jak ktoras z dziewczyn przeoczylam to bardzo przepraszam.
Czekam na numerki.

Sandra joas to chyba jeszcze się byczy na wakacjach a Frutisek cos niepokojąco się nie odzywa-może już rozdwojony???
czarnulka tez juz od dawna milczy
silunia i serduszko ostatnio wpadaja sporadycznie wiec im moze wyslij wiadomości na priva o akcji i numery i mozesz juz wysyłac numerki bo w kazdym momęcie któras się moze rozdwoić ;D

reklama
Do góry