reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie/obecności

O, a jak się każda już rozdwoi, to proszę o przesyłanie danych (data i godzina porodu, imię, waga i długość dzidzi, jaki poród i zdjecie maleństwa) na mój e-mail: nikapol@wp.pl, żebym mogła uzupełniać listę Sierpniowych dzieciaczków, oki?

reklama
Jestem jak najbardziej ZA!
ja to myslałam żeby kktóras co ma najpóźniejszy termin sie tym zajeła, do niej wysyłamy smsa że juz sie rozdwoiłysmy a ona pisze o tym na naszym forum
juz sie widze zaoferowała Sandra , to dobrze kochana bo ty z tych "udzielajacych sie" jesteś chyba najdalej do porodu.
ja myśle że może ty podaj np. na gg swój nr, my go sobie wpiszemy w telefoniki i jakby co do damy cynk zaraz po rozdwojeniu, podstawowe info-waga, wzrost, natura czy cesarka, chłopiec/dziewczynka, godz. data, no i oczywiście nick
co wy na to?

A ja mysle, ze lepiej nie obciazac jednej osoby. Niech sandra zrobi liste numerow i porozsyla, a kazda jak sie rozdwoi, to na wszelki wypadek niech wysyla sms-a do dwoch babeczek, bo to roznie moze byc (np. Sandra sie wczesniej rozdwoi ???)

Ja zrobie ta liste - przynajmniej kazda bedzie miec nr do kazdej :), rozesle do wszystkich z Was na priva i zobaczymy na ile zda egzamin :)
Dominique ma racje - wyslemy smsa do 2 dziewczyn na wszelki wypadek :)

Bede sie opierac na aktualnej liscie mamus sierpniowych - tam sa chyba wszystkie z nas, prawda? :)

reklama
hehe, rzuciłam temat i uciekłam ;) jaka cwana babka ze mnie :p a na poważnie to mi tak stopy dzis spuchły, że musiałam się wziąć za ich reanimację. niewiele niestety pomogło :(
zaraz wysyłam do Sandry mój numer komóreczki.

Do góry