Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz mówi, że spokojnie czekać do 20 tygodnia. No i może być tak, że już czujesz, tylko nie wiesz, że to to Ja czekałam na motylki, rybki, bąbelki a zignorowałam lekkie szturchańce, bo zbyt przypominały jelita Ale może dobrze, bo na początku były pojedyncze i rzadkie i o zgrozo z długimi czasami 2 dniowymi przerwami. Na to też od razu się nastaw, że jak poczujesz, to potem możesz mieć przerwę i to na tym etapie jest normalne.Hej jestem tu nowa Mam pytanie.
Jestem obecnie w 18 tyg ciazy blizniaczej i jeszcze nie czuje ruchow. Jedno łożysko znajduje się z przodu drugie z tyłu. Czy mam się niepokoić.?