reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

niania w szczecinie pilnie poszukiwana

Witaj,
Nie jestem ze Szczecina ale moja mała ma nianię. Jest doskonała bo ma wykształcenie pedagogiczne i cudownie zajmuje się moją córeczką. Napisze więc byś pamiętała przy doborze niani o referencjach itd. Polecam szukanie przez profesjonalne serwisy gdzie możesz znaleźć pełne informacje - zweryfikowane referencje. Ja moją opiekunkę znalazłam przez serwis niania.pl , ale jest ich pełno. Jak wstukasz w necie to na pewno Ci wyskoczą. Powodzenia:)

reklama
Szukacie Państwo odpowiedzialnej, niani dla swojej pociechy zapraszamy do skorzystania z usług naszego centrum.

Każda z naszych opiekunek przed podjęciem pracy przechodzi :
- test mający na celu sprawdzenie wiedzy, uwarunkowań i kompetencji kandydatek do opieki nad dzieckiem,
- weryfikację wymaganych przez nas referencji i opinii z poprzednich miejsc pracy,
- kurs udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej,
- indywidualne szkolenie na temat rozwoju psychofizycznego dziecka.

Zapewniamy , że nasze Opiekunki -nianie to osoby doświadczone, wyrozumiałe i cierpliwe. Ponadto dzięki wielostopniowemu procesowi rekrutacji mają Państwo pewność iż nasz personel to osoby sprawdzone i uczciwe.

Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego naszego małego klienta,oraz jego rodziców gwarantujemy najwyższy poziom naszych usług

Tel 724-117-396 ;784-662-009
opieka@onet.eu
Centrum usług opiekuńczych -Magdalena Fronczyk

Witam zchcecia sie zajme sie dzieckiem w policach jak ktoras osoba szuka mam doswidczenie poniewz sama chowam dziecko kontakt zemna to gg 2351349
024013950.png

ticker.php

Witam Państwa Serdecznie
Jestem mama 4.5 letniego synka.Mam 34 lata.
Podczas 3 lat życia synka wielokrotnie stawałam przed koniecznością znalezienia kogoś do opieki nad nim. Nie było to łatwe, ponieważ szukałam niani, która nie tylko "odsiedzi" z dzieckiem kilka godzin.
Z tego względu sama opiekuję się moim synkiem świadcząc przy tym usługę opieki nad innymi maluchami.Posiadam zarejestrowana działalność jako niania.

Jeszcze podczas studiów dodatkowo opiekowałam się dziećmi. Pracowałam również w prywatnym klubie malucha, gdzie pod opieką miałam zarówno dzieci żłobkowe jak i w wieku przedszkolnym.W obecnej chwili opiekuję sie trójką maluchów w wieku 2.5 - 4 lat. Poniewaz dzieci są w rożne dni o rożnych godzinach poszukuje jeszcze jednego dziecka do zabaw z moim synkiem:)))

Aktualnie zapraszam dzieci w wieku 2.5-5 lat.

Staram się zapewnić indywidualne podejście do każdego dziecka. Uczę zasad życia w grupie, szanowania innych dzieci oraz dorosłych. Z maluchami dużo rysujemy, malujemy, śpiewamy piosenki i wierszyki, czytamy i oglądamy dużo książeczek.

* Codziennie obowiązkowo idziemy na spacer.

Mieszkam na oś. Kaliny. Za blokiem mamy bardzo duży plac zabaw. Ok. 200 m od domu mam działkę, gdzie również dziecko często się bawi. Dzieci maja swój pokój z zabawkami oraz miejsce do popołudniowej drzemki.

Opieka od godzin rannych do 17.00 (do uzgodnienia)

Również kilka godzin dziennie, nieregularnie

telefon: 515277600
alcia_ch@o2.pl

hej dziewczyny ,siedze sobie w domku z moimi maluchami i stwierdzam,ze oprocz tubek przydałby sie jeszcze jakis grosz a ,ze nie znajde opiekunki za 600zl dla moich łobuzów wiec moge sie zajac jeszcze jednym maluchem u siebie lub dwójka w jakich awaryjnych sytuacjach(jakbyscie musialy isc cos zalatwic,czy pojsc z mezem do kina i gdzie indziej baz dzieci ) to z checia sie zajme ja:))
Przez 7mies zajmowałam sie maluszkiem.a i bez tego umiem sie zajac dziecmi(mam swoje i od 14roku zycia pomagam innym mamom)

No właśnie stanęłam przed faktem, że muszę poszukać niani. Ale niani nie na codzień tylko czasami. Kassi miała zająć się teściowa, jak pójdę do pracy. Jak zobaczyłam mój plan, to już na poniedziałek umówiłam się z moją mamą, że zajmie się Kassi, bo mam tylko 4 lekcje (uczę w szkole). Miałam nadzieję że we wtorek i w czwartek Kassi zajmie się teściowa, bo mam więcej godzin, a mama ma 74 lata i jest jej trudno podnosić Kassi, bo ma endoprotezę stawu biodrowego. Hmmmm... cały czas czułam, że będą kłopoty, bo teściowa prowadzi bogate życie towarzyskie i ciągle ma gości i chodzi w gości - ani chwili wytchnienia. Teraz jak właśnie idę do pracy okazało się, że teściowa jest ciężko chora i ma skierowanie do szpitala, jakby się źle poczuła. Choć o skierowaniu słyszałam dawno. Nie wiem czy to to samo czy inne. Chyba nie wiadomo co jej jest. Mąż powiedział najpierw, że stan przedzawałowy a potem, że pewnie ma nerwicę.
Tak czy inaczej musimy szukać niani, która od czasu do czasu będzie mogła zaopiekować się małą.
Jeśli możecie coś doradzić (może komuś w Was dziecko już wyrosło, a mieliście dobrą nianię). Była bym wdzięczna z wszelkie informacje.
A może jest jakiś żłobek czy inne miejsce, gdzie można by zaprowadzić dziecko na ileś godzin. Choć nie wiem czy można znaleźć takie na godziny w rozsądnej cenie.
Za same czwartki co tydzień, gdzie mam po 11 godzin zaplacila bym nie wiele mniej niż czesne w prywatnym żłobku za miesiąc.
Ale poradźcie coś, jeśli możecie. Mam nadzieję, że ewentualnie moja mama weźmie Kassi we wtorek, a mąż po nią pójdzie, żeby mama nie musiala za dlugo z nią być. Środa tylko 4 godziny, więc mama chyba da radę, czwartek to będzie dla nas sądny dzień.

Witam.
Zaczynam poszukiwania opieki dla mojej coreczki od wrzesnia. Bedzie miala wtedy 16 miesiecy. Ze zlobkami publicznymi wiadomo jak jest, wiec raczej nie biore ich pod uwage. Bede wdzieczna za wszelkie opinie, sugestie i porady mam doswiadczonych w tym temacie. Moze polecicie mi jakies sprawdzone placowki?

Witam! Również jestem mamą na urlopie wychowawczym (pracuję w przedszkolu od 8 lat więc mam spore doświadczenie z dziećmi) chętnie zaopiekuję się Pani córeczką od września. Pozdrwiam Joanna

reklama
Mogę podłączyć się pod ten wątek? Także poszukuję niani dla swojej już prawie 10-miesięcznej córki. Jest pogodnym i miłym dzieckiem, od 5 miesięcy chodzi do żłobka, niestety jest to kompletny niewypał, gdyż ciągle choruje a my razem z nią. Tak więc szukam doświadczonej opiekunki ze śródmieścia lub innej mamy małego dziecka :)
Nie byłby to pełen etat, ale mimo wszystko trochę tych godzin w tygodniu by się uzbierało.
Bardzo proszę o kontakt i składanie ofert pod nr gg 1020213 :)

Do góry