reklama
To i ja tutaj dołączę. Od stycznia muszę wrócić do pracy, żeby nie stracić swojego miejsca. W związku z tym zaczynam poszukiwania niani dla mojej córeczki. Chciałabym, żeby pracę zaczęła w połowie grudnia, żeby córeczka nie przeżyła szoku w postaci nagłej zmiany osoby opiekującej się nią. Wiem, że najczęściej nianie zwalniają się we wrześniu, ale dla mojej córci to będzie jeszcze za wcześnie. W styczniu Elcia będzie miała 10 miesięcy. Czy możecie kogoś polecić? Mieszkam na Warszewie, więc najlepszy byłby ktoś z lewobrzeża. Preferowałabym opiekę u mnie w domu.
M
Mona6061
Gość
Nianie
bardzo duzo ogloszen nian:-)
bardzo duzo ogloszen nian:-)
szukam dla mojej niani dodatkowego dzieciaczka do pilnowania.która nie będzie miała nic przeciwko aby pilnowała oprocz jej dziecka to i Damiana,narazie damiana pilnuje od 14.30 do 17 ale potrzebujue jej znaleść kogoś jeszcze bo ja chce znaleść innej pracy tu mi kregosłup wysiada.a tak bedzie taniej. wolę ją niż przedszkole,ma zajebiste podejscie moje dzieciaki ją kochają,jest jak babcia dla nich
)
niki222
Fanka BB :)
Ewon-znalazłaś już dzieciaczka dla swojej niani??szukam dla mojej niani dodatkowego dzieciaczka do pilnowania.która nie będzie miała nic przeciwko aby pilnowała oprocz jej dziecka to i Damiana,narazie damiana pilnuje od 14.30 do 17 ale potrzebujue jej znaleść kogoś jeszcze bo ja chce znaleść innej pracy tu mi kregosłup wysiada.a tak bedzie taniej. wolę ją niż przedszkole,ma zajebiste podejscie moje dzieciaki ją kochają,jest jak babcia dla nich)
reklama
niki222
Fanka BB :)
Na nianięniki jeszcze nie znalazłam. ale jak coś ja też sie piszę![]()
Podziel się: