Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam to samo.Wlasnie u mnie jest to samo. Licze do 10 pilam melise od czasu do czasu ale nie chcialam za czesto bo sie balam. Wybucham i krzycze za pierdoly na moje dwuletnie coreczki albo na moje dwa rownie niesforne psy. A potem mam wyrzuty sumienia przytlacza mnie to.
Mi też było przed mężem głupio i wstyd, ale ten stan utwierdzil Nas w przekonaniu, że jesteśmy z sobą bez względu na wszystko powodzenia i wytrwałościDzisiaj to zrozumialam. To nie ich wina ze ciaza jest ciezkim stanem pozatym zaszlam w ciaze nie z przypadku i sama w taki stan zdecydowalam sie "wprowadzic". Maz na szczescie rozumie ale glupio mi przed nim. Nie taka mnie zna i nie taka mnie wybral. Moze faktycznie lekarz przepisalby jakies ziola ktore nie zaszkodza dzidzi. Mam nadzieje ze juz niebawem ten stan mnie opusci. Dziekuje za rady i wysluchanie