Moje okresy są nieregularne raz po 26 dniach następny po 30 a jeszcze następny po 39 dniach.Siemka. Wszystko zależy od tego czy masz regularne cykle. Jeżeli tak to test powinien pokazać już dwie kreski przyjmując ze regularne to 28-35 dni. Ja czasami mialam po 32 dniach a czasami po trzech miesiącach okres. Ostatnio test robilam w 46 dniu cyklu i wyszedł negatywnie. Nie martwiłam sie zbytnio tym bo nic nowego ze tak dlugo nie mam. Ale cztery tygodnie później już wyszedl pozytywny, nie miałam żadnych dolegliwości ciążowych tylko bóle jakby zaraz miał przyjść okres. Poczekaj jeszcze tydzień i zrób kolejny ewentualnie jak Ci zalezy na czasie to idź na beta hcg z krwi i wszystko bedzie jasne.
Boli mnie brzuch jagbym zaraz miała okres dostać, leżąc na brzuchu jak zawsze usypiam nie idze ponieważ dyskonfort i kłucie ... piersi cały czas wrażliwe ... też nie mam objawów żadnych na ciąże .... tylko ten ból podbrzusza- kłucie, zmęczenie ( ostatnio usypiam nawet w busie ), i tylko piersi bardzo wrażliwe ...
Jakieś 5 lat temu jak miałam 17 lat miałam okres dopiero po 69 dniach ale to hormony były bo byłam u gina.
Naprawdę nie miałaś żadnych objawów?