reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Negatywny test ciążowy 17 dpo

Witam. Dzisiaj mija 17 dpo a okresu brak. Od kilku cykli mierze temperaturę która jest cały czas podwyższona. Gdzieś czytałam że 18 wyższych temperatur po owulacji zwiastuje ciążę. A u mnie na teście ciążowym biel vizira. Czy to jest możliwe że test jeszcze będzie pozytywny.

reklama
Monitoringu nie miałam, owulacja potwierdzona testami owulacyjnym i obserwacja szyjki i śluzu. Potem był wzrost temperatury co świadczy że owulacja się odbyła. Okres powinnam dostać 4 dni temu . Zazwyczaj cykl trwa 29-30 dni . Teraz jest 34 dzień cyklu. I 17 wyższych temperatur

Monitoringu nie miałam, owulacja potwierdzona testami owulacyjnym i obserwacja szyjki i śluzu. Potem był wzrost temperatury co świadczy że owulacja się odbyła. Okres powinnam dostać 4 dni temu . Zazwyczaj cykl trwa 29-30 dni . Teraz jest 34 dzień cyklu. I 17 wyższych temperatur
To może dla pewności zrób betę. Tam wyjdzie na pewno co i jak.

Witam. Dzisiaj mija 17 dpo a okresu brak. Od kilku cykli mierze temperaturę która jest cały czas podwyższona. Gdzieś czytałam że 18 wyższych temperatur po owulacji zwiastuje ciążę. A u mnie na teście ciążowym biel vizira. Czy to jest możliwe że test jeszcze będzie pozytywny.

Hejka! Jestem w tej samej sytuacji ! Cykle 31dniowe. Test negatywny, 34 dzień cyklu i brak @. A już się nakrecalam ze to ciąża ( częste sikanie wieczorem, uczucie gorąca, temp 37 itd...). Ja już się nastawiłam, ze chyba po prostu się spóźnia :( (może ze stresu-bo się nakręcam strasznie na ciąże i ciagle o tym myśle 😕).

Do góry