reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Negatywny test, brak okresu

Hej!
Na wstępie zaznaczę, że mam cykle co 29 dni z zegarkiem w ręku. Mój dzidziuś ma roczek i nie karmię już piersią. Staramy się o kolejnego bobasa. Dziś jest dwa dni po okresie. Testy (zrobiłam ich kilka także rano) są negatywne. Przez poprzedni tydzień miałam często mdłości, boli mnie z tyłu w lędźwiach i często mam problemy z brzuchem (luźne stolce). Co myślicie?

reklama
reklama
Cześć 😊 mam mały problem
Okres spóźnia mi się 25 dni robiłam test ciążowy ale wyszedł negatywny ( 40 dzień cyklu)
Współżyłam z chłopakiem ale stosunek przerywany... wiem to nie jest antykoncepcja
Mam nieregularne miesiączki raz po 26 a raz po 39 dniach ...
Jakieś 5 lat temu miałam spóźnienie 69 dni ale wtefy nie byłam aktywna seksualnie i lekarz powiedział że to hormony w młodym wieku (17 lat)
Mam dziwne objawy jagby zaraz miała przyjść miesiączka ... ból podbrzusza, kłócie jajników raz po jednej a raz po drugiej stronie, piersi (sutki) bardzo wrażliwe że aż bolesne przy leżeniu i nie tylko, ból pleców, nudności itp. ...
Czy jest możliwe że jestem w ciąży i tamten test wyszedł negatywnie bo było za wcześnie?
Dziękuje bardzo za jakąkolwiek pomoc 😊😊😊
Pozdrawiam

Cześć 😊 mam mały problem
Okres spóźnia mi się 25 dni robiłam test ciążowy ale wyszedł negatywny ( 40 dzień cyklu)
Współżyłam z chłopakiem ale stosunek przerywany... wiem to nie jest antykoncepcja
Mam nieregularne miesiączki raz po 26 a raz po 39 dniach ...
Jakieś 5 lat temu miałam spóźnienie 69 dni ale wtefy nie byłam aktywna seksualnie i lekarz powiedział że to hormony w młodym wieku (17 lat)
Mam dziwne objawy jagby zaraz miała przyjść miesiączka ... ból podbrzusza, kłócie jajników raz po jednej a raz po drugiej stronie, piersi (sutki) bardzo wrażliwe że aż bolesne przy leżeniu i nie tylko, ból pleców, nudności itp. ...
Czy jest możliwe że jestem w ciąży i tamten test wyszedł negatywnie bo było za wcześnie?
Dziękuje bardzo za jakąkolwiek pomoc 😊😊😊
Pozdrawiam

Dla 100% pewności oznacz betę i jak wyjdzie negatywna, to szoruj do ginekologa :)

Do góry