reklama
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Też zerknę chętnie na polecenia
Madriga
Fanka BB :)
Od roku (syn ma 15 miesięcy) korzystamy z inhalatora Pempa Link do: Inhalator tłokowy Pempa Neb 200 - Do leczenia chorób górnych i dolnych dróg oddechowych
Przystępna cena, względnie cichy, nie sprawia żadnych kłopotów. Jedyny minus to rozmiar, na wyjazdy przydałoby się coś mniejszego.
Przystępna cena, względnie cichy, nie sprawia żadnych kłopotów. Jedyny minus to rozmiar, na wyjazdy przydałoby się coś mniejszego.
G
guest-1714079215
Gość
Diagnostic Econstellation Plus. Taki był w aptece, kupiłam, działa.
G
guest-1714079215
Gość
No dokładnie Czy jest coś takiego jak zły nebulizator?Ja kupiłam z apteki Doz, taki ichniejszy i też działa spoko. To do czego został stworzony to to robi. I tyle.
Chociaż mógłby jeszcze smarki wycierać i kawę robić, dopłaciłabym
jasani
No smarki mógłby jeszcze ogarnąć. Fakt, bo z tym też czasami jest problem.No dokładnie Czy jest coś takiego jak zły nebulizator?
Jeżeli patrzeć w tych kategoriach to tak, mam zły bo niestety kawy też nie robi
crainte
Niestety nebulizatory bywają złe. Odsylam do Pana Tabletki, fajnie opisał o co chodzi i zrobił przegląd.No dokładnie Czy jest coś takiego jak zły nebulizator?
reklama
Madriga
Zły nebulizator np. przecieka albo ciężko rozmontować części do mycia. Może też mieć słabe ciśnienie (czy co to tam jest) i inhalacja trwa w nieskończoność. Ja przy zakupie sugerowałam się poziomem hałasu, ta moja Pempa nie budzi sąsiadów i dziecko wycisza się/ usypia przy inhalacji (bywało, że musiałam użyć sprzętu o 2 w nocy).No dokładnie Czy jest coś takiego jak zły nebulizator?