reklama
czyli @ przyszła???? A ja byłam raczej pewna że się Wam udało, zwłaszcza że mówiłaś o objawach. Przykro mi bardzo, jestem z Tobą ,ja tez jade na tym wózku co ty. Zaparzyłam dzisiaj zioła i zaczynam pić bo innego pomysłu poprostu nie mam. lopop na tym forum to chyba tylko my piszemy a gdzie reszta dziewczyn, a może zafasolkowane tylko nie chcą się pochwalićno i zaczynam następny cykl z ziółkami bodajże trzeci
witaj, ja też piję nr1 i jedyne co moge powiedzieć to że jajniki zaczęły bardzo kuć ,pobolewać, wcześniej je odczuwałam ale nie aż tak bardzo. Na dodatek nie dostała jeszcze@ a w ciązy nie jestem i nie wiem czy to po ziołach czy zbieg okoliczności, dodam że zawsze były nieregularne cykle ale nie aż takWitajcie,
Od lipca zamierzam pic mieszanke nr.1 Klimuszki.
Staram sie od 2 lat, mam tylko jeden jajowod po ciazy pozamacicznej.
Ciekawa jestem, czy ktos mial do mnie podobna sytuacje i czy te ziolka pomogly...
hehe, na duchu mogły by nas podnieść chociaż Ja pije znowu te zioła bo ciąży nie ma i jajniki znów sie obudziły bo bolą, mam takie wrażenie jak bym miała pęcherzyk i on jak by nie mógł dojrzeć i pęknąć, takie dziwne jakieś przeczuciateż mi sie wydaje że tylko my napędzamy ten wątek
no a tym co się udało to nie zagladają żeby nam smutków nie zrobić
Cześć dziwczęta, dołączam się do waszego wątku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
mam nadzieję, że mnie przyjmiecie?
przeczytałam wasz wątek bardzo uważnie i dzięki niemu odzyskałam nadzieję, że nie wszystko jest jeszcze stracone.
Wczoraj byłam w sklepie zielarskim i zakupiłam wszystkie zioła do mieszanki nr 3 ojca sroki- oby ona podziałała
także czekam na @ i do dzieła z tą cudowną "zieleniną"...
Pozdrawiam i czekam na pozytywne wieści
przeczytałam wasz wątek bardzo uważnie i dzięki niemu odzyskałam nadzieję, że nie wszystko jest jeszcze stracone.
Wczoraj byłam w sklepie zielarskim i zakupiłam wszystkie zioła do mieszanki nr 3 ojca sroki- oby ona podziałała
witamy i trzymamy kciuki za Ciebie, oby się udałoCześć dziwczęta, dołączam się do waszego wątku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
witaj, ja też piję nr1 i jedyne co moge powiedzieć to że jajniki zaczęły bardzo kuć ,pobolewać, wcześniej je odczuwałam ale nie aż tak bardzo. Na dodatek nie dostała jeszcze@ a w ciązy nie jestem i nie wiem czy to po ziołach czy zbieg okoliczności, dodam że zawsze były nieregularne cykle ale nie aż tak
Mnie jajniki bola czesto, ale tak mam od operacji (mialam ciaze pozamaciczna 3 lata temu) i raczej to mnie niepokoi, bo wczesniej tak nie mialam.Wczesniej nie mialam bladego pojecia, ze zbliza sie owulacja-teraz nie da sie o tym zapomniec.
Raczej licze, ze ta nr1 mnie oczysci od srodka.
Zaczne ja pic od lipca.
Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki, jak się macie ,pijecie zioła???? Mam pytanie, czy którejś z Was po piciu ziół spóznia się @ z niewiadomych przyczyn??? Ja czekam i czekam bo @ nadal nie ma i ciąży raczej też i tak myśle czy to może skutek picia mieszanki nr1 ,teraz ją odstawiłam i nie wiem czy dobrze zrobiłam.
Podziel się: