Hm, kurde... nie wiem, co o tym myśleć. W tym terminie ujemny test jeszcze o niczym nie świadczy. Ale nawet jeśli masz śluz płodny i owulację (choć nie bardzo mi to pasuje), to przecież zapodałaś staranka, nie? I jeszcze jedno, nie wiem, jak Ty ale ja po starankach często mam taki inny śluż, może to z tego? Hm biedna jesteś, nadenerwujesz się, a i tak będzie co będzie.
reklama
po starankach zawsze się ma inną wydzieline ale musze przyznać że mój R wczoraj mnie tak wkurzył że się wypięłam na niego pomimo że bardzo przepraszał ale tak mnie zezłościłdopiero dzisiaj będziemy działaćw sumie może to i lepiej bo żołnierzyki będą mocniejsze, tylko teraz kiedy znów robić test w razie czego?? Płakać mi się chce, nerwicy się nabawie, dobrze że z wami moge pogadać. A czy ty zauważyłaś inny śluz u siebie od kiedy pijesz zioła??Hm, kurde... nie wiem, co o tym myśleć. W tym terminie ujemny test jeszcze o niczym nie świadczy. Ale nawet jeśli masz śluz płodny i owulację (choć nie bardzo mi to pasuje), to przecież zapodałaś staranka, nie? I jeszcze jedno, nie wiem, jak Ty ale ja po starankach często mam taki inny śluż, może to z tego? Hm biedna jesteś, nadenerwujesz się, a i tak będzie co będzie.
Myśa, podobno kobiety w ciąży starsznie drażliwe są! Działaj, działaj, tylko strożnie, żebyś ewentualnej fasolce nie zaszkodziła ;-) Zawsze jeszcze możesz zrobić test owulacyjny. Jeśli o mnie chodzi, to wiesz... trochę to skomplikowane, bo ja mam endometriozę, która właśnie nawróciła. Ale rzeczywiście miałam długie (wyjątkowo długie) plamienia w tym cyklu. Może to przez zioła... Też nie wiedziałam, czy jestem w ciąży, czy nie, ale okazało się, że nie. Od dwóch dni nie piję, bo się przestraszyłam.
hmmm to ja już nie wiem czy odstawić te zioła czy nieMy to mamy z tymi jajnikamiMyśa, podobno kobiety w ciąży starsznie drażliwe są! Działaj, działaj, tylko strożnie, żebyś ewentualnej fasolce nie zaszkodziła ;-) Zawsze jeszcze możesz zrobić test owulacyjny. Jeśli o mnie chodzi, to wiesz... trochę to skomplikowane, bo ja mam endometriozę, która właśnie nawróciła. Ale rzeczywiście miałam długie (wyjątkowo długie) plamienia w tym cyklu. Może to przez zioła... Też nie wiedziałam, czy jestem w ciąży, czy nie, ale okazało się, że nie. Od dwóch dni nie piję, bo się przestraszyłam.
jasne same problemyhmmm to ja już nie wiem czy odstawić te zioła czy nieMy to mamy z tymi jajnikami
witam sie po przerwie
ja ziółka piłam w tym cyklu do 8dc i jeszcze brałam clo i mam pęcherzyki duże bo w dwóch jajnikach po 16 i 18 mm i nie wiem pić jeszcze może urosną super bo w piątek mam iść na kontrolę i dostanę zastrzyk ach same kłopotki
a ty pijesz którą mieszanke?? Nr 1?? No to super że wyhodowałaś takie okazyjasne same problemy
witam sie po przerwie
ja ziółka piłam w tym cyklu do 8dc i jeszcze brałam clo i mam pęcherzyki duże bo w dwóch jajnikach po 16 i 18 mm i nie wiem pić jeszcze może urosną super bo w piątek mam iść na kontrolę i dostanę zastrzyk ach same kłopotki
Wlasnie znalazlam wasz watek i z checia bym sprobowala picia ziolek :-) Tylko czy myslicie ze jest sens zaczac pic teraz te mieszanke na II faze cyklu (z pokrzywy, przywrotnika i krwawnika), skoro wlasnie jestem w fazie okoloowulacyjnej? Czy dopiero zaczac od nowego cyklu (no, chyba ze go nie bedzie ;-))? Niestety na wykresach faza lutealna trwa u mnie maksymalnie 10-11 dni :-(
A, i czy to chodzi o korzen czy liscie pokrzywy?
A, i czy to chodzi o korzen czy liscie pokrzywy?
nr 3 wg mnie jest lepsza w smakua ty pijesz którą mieszanke?? Nr 1?? No to super że wyhodowałaś takie okazy
ja skończe pić tą mieszanke nr 1 i zaczne pić nr 3, jajniki po tej co pije strasznie mnie kują więc chyba działa tylko gdzie sie podziała @ skoro ciązy nie ma, ja trzymam mocno kciuki za twoje pęcherzyki może w końcu ci sie uda ,bardzo ci tego życzenr 3 wg mnie jest lepsza w smaku
reklama
nie dziękuję to może rzeczywiście będzie dobry strzałja skończe pić tą mieszanke nr 1 i zaczne pić nr 3, jajniki po tej co pije strasznie mnie kują więc chyba działa tylko gdzie sie podziała @ skoro ciązy nie ma, ja trzymam mocno kciuki za twoje pęcherzyki może w końcu ci sie uda ,bardzo ci tego życze
hm u Ciebie to zastanawiające może po prostu wzięły sie do roboty spóźnionej
Podziel się: