reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NATURALNE PLANOWANIE RODZINY

eHh... ja mierzylam , raz mialam 36.5 a raz 37.1 stwierdzilam ze nie znam sie na tym i przestalam mierzyc  ;D ;D

reklama
czesc mam prosbe moze któras z was mi opowie na czym polega metoda termometremwiem ylko gdzie sie go wkłada nic pozatym .dzis pierwszy pomiar o 9 rano temperaturka 37.00 stopni (sluz przezroczysty bardzo wilgotno)przytulalismy sie z mezem 3 dnia w od rozpoczecia okresu ,11dnia(jajeczkowanie)i 13 dnia .wiem ze to jajeczkowanie bo mam regularne cykle co 27-28 dni juz od 3 lat i byłam u lekarza tak podpowidział mi jak mam sobie wyliczyc a do tego mam cały czas sluz przezroczysty i ciagnacy sie i ogólnie jestem bardzo wilgotna pozdrawiam asia

Witaj Asiu-tu gdzieś jest dokładnie to opiasne, przez jedna z dziewczyn..ale z ta temperaturką to różnie..jak pisały tu inne..że raz wysoka..raz niska..i nie można było ytego zinterpretowac.No, ale zaraz jak jest Elżbietka to Ci wykład da:)..na tem:temperaturki:)
Pozdrawiam:)!

a co jesli sluzik jest malo widoczny??ale testy owulacyjne wskazuja owulacje i jesli czuje sie to po jajnikach??jak stosowalam guajazyl to sluzik byl idealny ale bez jakis taki dziwny...
i glupio o tym pisac ale zaobserwowalam ze np jak mam owulacje w 14 dniu to od 13 14 15 jak trzymam juz nogi do gory to pozniej eliksir od meza nie wyplywa i tak jakby mnie zapycha...przez co niewidac sluziku...to raczej nie jest normalne...niewiem co o tym myslec...i tak dzieje sie tylko przez te 3 dni...

no te temp sa rozne...czasem potrafia niezle czlowieka zmylic!!dlatego ja juz nie stosuje tego!co ma bys to bedzie!

Ja też jakoś sceptycznie podchodzę do mierzenia temperatury, poza tym jestem alergikiem i często mam podwyższoną temperature.

no właśnie dziewczyny - po prostu się seksić i nie patrzeć na te wszystkie dziwaczne objawy, od nich tylko same dziwaczejemy a organizm dostaje szału ;D

co do eliksiru i wsakania/zatykania...
w okresie owu szyjka sie otwiera i daje miozliwosc łątwijszego przepłynięcia chłopakom do dziewczynki ;)
raczej niepowinny zatykac, chyba ze sperma jest zagęsta?? ???

u mnie ze śluzikeim tez jest tak sobie, nie stosowalam ulepszaczy. generalnie widze zminy w śluzie, ale nie jest on taki idealnie rozciągliwy i przezroczysty, ilośc średnia...

reklama
hmmm martwi mnie to strasznie...a myslisz ze jesli pije duzo kefirow (minimum 1 litr dziennie) to tez to moze byc przyczyna???bylabym wam wdzieczna dziewczyny gdybyscie mi pomogly...

Do góry