reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia :)

reklama
A oto moja powiekszona rodzinka :)

Załączniki

• daisy 026.jpg
    daisy 026.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 62
o rany! świetny.
my chcemy albo labradora, albo golden retrivera, ale czekamy aż sie Julcia urodzi. boje sie ze moze mieć alergię i co ja bym wtedy zrobiła.
a ty się nie boisz?

o rany! świetny.
my chcemy albo labradora, albo golden retrivera, ale czekamy aż sie Julcia urodzi. boje sie ze moze mieć alergię i co ja bym wtedy zrobiła.
a ty się nie boisz?

labradora tez chcielismy ale stwierdzilismy ze mieszkanie w bloku to duzy minus dla tak duzego psa, wiec jak sie przeprowadzimy kiedys do domku to pomyslimy :) a o dzidzie sie nie boje bo maltanczyk nie ma siersci tylko wlos :) takze nie ma obawy o alergie :) wlos jej nie wypada, nie leni sie ani nic z tych rzeczy rowniez :) dlatego wlasnie wybralismy sobie maltanczyka :)) ale mowie wam co za przytulanka i w ogole miodzio !

reklama
Do góry