reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia :)

charakterek w 100%po marcinie ma i lobuz tez po nim ja bardziej spokojna bylam a ten moj to wogole malenki urwisowaty jak cholewka ale kazdy sie smieje bo jak kopie to czesci ciala czuc jego i ogolnie wyczynowiec!!

ja w spodnie przed ciaza czy wchodze zalezy w ktore ale polozna mi odradza lepiej dresy nosic bo luzniej a ja mam takie fajne jeansy sprzed ciazy z wysokim stanem rorki takie super sa a moj maluch oczywiscie nie miesci sie w nie juz i ledwo w 3pary wchodze a moi wspolokatorzy sie smieja bo taka szczuplutka mamusia a jak spodnie zakladam to czesto pisk slychac bo kolejna pare odkladam do worka i nie ma mowy o dopieciu sie nawe:-Dteraz troszke schudlam po wczorajszym dopiero wracamy do formy leki zzaczely dzialac

reklama
psoci malo poiedziane jest diabelkiem ale jeszcze mi wyskoczy mam dobra przemiane materi a na tym foto moj maluch ma juz 17cm w klebie wiec wogole nie daje sobie nic zarzucic gigant mi rosnie do tego marcin jak polozy glowe i powie zeby konal to czasem tak kopnie ze marcin czuje jego chrzasteczki a jak pupe wypycha to wogole az mam brzuch jak bym 2nosila tylko mi wszysto idzie w pupe i biodra mowia ze na dziewuszke tak jest

imiennicy ale szczerze mowiac moj ostatnio zachowuje sie jak kobitka tz.moja nianka osobista bbudzi sie i leki mi podaje obiadki fgotuje i do lozeczka taki maly moj zgredziu ale marciny z regoly pracowici sa i bardzo uczynni;-)

Bo trzeba im rogi tepic hehe ale ogolnie dobre chlopaki sa ja to na swojego trafilam jak slepa kura na ziarno we wszystkim sobie rade daje nawet z dziecmi mozna go zostawic i on siada i sie bawi jak trzeba to przewiniei wogole kiedys byla sytulacja ze noworodka przewijal to sie tak smialam z niego a on spokojnie przekladal pampersy delikatnie podniusl do gory i mu sie udalo hehe

reklama
Do góry