reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia :)

ania_ch - takie zdjęcia robione przez rodzinkę są często fantastyczne, zwłaszcza jak dużo osób robi i macie wybór :-), a mało który profesjonalny fotograf potrafi oddać atmosferę więc głowa do góry :-)

Moi rodzice te prawie 30 lat temu na slubie mieli "profesjonalnego" fotografa, któremu jak już przeszedł do wywyoływania zdjęć okazało się, że aparat się popsuł i nie mają ani jednego zdjęcia ze slubu :-) po powrocie z wakacji zrobili sesję w studio, ale to już było 3 m-ce po slubie i mamie już było widać brzuszek bo na slubie była w 2 m-cu :-) dobrze że miała sukienkę, plisowaną na dole :-)

reklama
Dziewczynki ziekuje przeslicznie za takiemile słowa na temat mojej siostrzyczki :) Tak tak ona tylko jak zobaczy aparat to od razu pozuje :) Modeleczka mala.
Agrafka, Kokotka piękne macie brzucholki :)
Kokotka a twarzyczka jest zapewne rownie piękna jak brzusio :)
Paulinka- przeurocze te zdjecia :) Piekna z was para młoda :)

my nie bedziemy miec profesjonalnej sesji niestety, tylko z urzedu stanu cywilnego zdjecia, no chyba ze na podworku u mnie zrobimy ;) a oprocz tego bedzie milion zdjec z aparatow cyfrowych calej rodziny.

A to jest standard w urzędach czy to tylko w waszym? I ile to kosztuje? Pytam, bo nas czeka ślub gdzieś we wrześniu, niestety nie jesteśmy w stanie zarezerwować daty wcześniej niż na koniec lipca, dlatego pewnie nie uda nam się też zaklepać żadnego fotografa. A mimo wszystko jakieś zdjęcia bym chciała mieć. Rodziy to u nas za dużo nie będzie, bo chcemy tzw. cichy ślub.

anbar WY to się lepiej dogadajcie z jakimś normalnym fotografem bo na hasło "zdjęcia ślubne" to cena 300% do góry leci.

DSC08962.jpg
Oto ja i mój brzuch

reklama
Do góry