reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy :)

@mama_zuzanki cudna czapa [emoji2] ja jeszcze czekam na potwierdzenie płci ja polowkowym, niby widziałam pipcie, ale wole się upewnić na 100%

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
I ja dostałam dzisiaj swoje spodnie i skarpetki dla bobasa. Przynajmniej w stopy mu będzie ciepło ;)

1505478553-aaaaaa.jpeg

@mama_zuzanki cudna czapa [emoji2] ja jeszcze czekam na potwierdzenie płci ja polowkowym, niby widziałam pipcie, ale wole się upewnić na 100%

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No mi ta moja Zosie jeszcze nikt po prenatalnych nie potwierdził więc jeszcze może być synuś ;) Gdyby tak się stało to czapkę oddam którejś z Was :wink: Skarpetki które ostatnio pokazywalas też już zamówiłam tylko z Aliexspres więc sobie na nie poczekam :p

@Dotkass te cieńsze też fajne :) ja w ogóle nie lubię pstrokacizny i liczę, że uda mi się skompletować wyprawkę w takim stylu :). a spodnie z hm w sklepie wydawały się mniejsze. Wzięłam rozmiar 36 i są odrobinę za duże, ale w końcu nogi też muszą przytyć, bo co ten brzuch będzie dźwigało pod koniec [emoji23] na szczęście kupiłam też zwykłe jegginsy 34 i moja krawcowa przerobi mi je na ciążowe więc już jestem zabezpieczona na całą ciążę :)

@Dotkass te cieńsze też fajne :) ja w ogóle nie lubię pstrokacizny i liczę, że uda mi się skompletować wyprawkę w takim stylu :). a spodnie z hm w sklepie wydawały się mniejsze. Wzięłam rozmiar 36 i są odrobinę za duże, ale w końcu nogi też muszą przytyć, bo co ten brzuch będzie dźwigało pod koniec [emoji23] na szczęście kupiłam też zwykłe jegginsy 34 i moja krawcowa przerobi mi je na ciążowe więc już jestem zabezpieczona na całą ciążę :)

H&M ma zaniżona numerację [emoji6]
No ja popatrzyłam na skarpetki i jak zobaczyłam różowe to tez wolałam wziąć te...chciałabym skompletować w szarościach i Ew brudnym różu, ecru ect...nie wiem jakie ciuszki dostanę od siostry i znajomej- wybrzydzać nie będę

8599rjjgotivdn5u.png

Mama zuzanki czapeczka słodziachna :)
Shemsi, dotkass skarpetki też fajne :tak:
Ja na razie nie kupiłam jeszcze nic, mam nadzieję że na połówkowym się dzieć ujawni :)

reklama
@Sylviia ile dałaś? To 3w1?
Przyjaciółka przywiozła mi dwa wielkie wory ciuszków po córce. 90% różowe [emoji24]
Mavika mnie ten róż trochę przeraża ;) ale wiadomo darowanemu..
Mi się podobają szarości, fiolet ewentualnie brąz, róż taki delikatny ale raczej jako dodatek
Zdecydowanie nie podobają mi się dziewczynki całe w różu i to jeszcze każda rzecz w innym odcieniu :no2:

Do góry