reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy :)

reklama
A jaki polecacie materac? Słyszałam ze w tych gryka, kokos lubią być robale
Tez tak słyszałam. Kupuje z pianki. Choc mój starszy syn miał jakies kokosowe czy coś takiego dla alergików w każdym bądź razie i nie zauważyłam w nim nic podobnego, a mam je jeszcze na strychu. Zmieniam na nowe dla małego, bo czytałam kiedys, że zalecane jest odnośnie wad postawy czy coś takiego[emoji4] materac przystosowuje się do ciała osoby, która z niego korzysta chodzi o indywidualne wgniecienia od ciała itp. Syna materac jest ok. W zasadzie to nie sikal w nocy raczej zdazalo mu się w ciągu dnia ale wtedy zpompowal sie w majty[emoji4]mimo to wgnioty są więc zmieniam.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam kombinezon na wyjście ze szpitala, rozmiar 62 i teraz się zastanawiam czy nie bedzie za duży :/ ??Zobacz załącznik 820190
Też mam 62. Myślę sobie ze skoro mam termin na 10 to pewnie urodze bliżej 1. Zimno jest teraz nawet do kwietnia a 3 tygodniowy maluch potrafi ważyć już prawie 2 razy tyle co po urodzeniu więc chyba zostanę przy tym rozmiarze

Kupiłam kombinezon na wyjście ze szpitala, rozmiar 62 i teraz się zastanawiam czy nie bedzie za duży :/ ??Zobacz załącznik 820190

Jaki piękny [emoji7]

16ud3e3kpztre1wh.png

reklama
To jeszcze po mojej Zuzi się zachowały. Są jak noweczki więc na początek będą idealne.
Rozmiar niby 56 ale wydają mi się troszkę większe. Jak zima będzie długa i sroga to kupię jeszcze większy ☺

Ja już mniej więcej wiem co i jak kupować (na początku ostrożnie, będzie małe w domu będzie ewentualne dokupowanie - nie chcę by było tego za dużo) Ale z rozmiarem mam kłopoty. Ja miałam 52 cm, A mąż 68 cm. Fajnie Mamusie, że macie już tu rozeznanie.

Do góry