reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

kamilove ja przepraszam bardzo, ale jak ta Twoja Jagódka rozwaliła te łóżeczko hahah niezła z niej agenciara musi byc, my mamy drewniane lóżeczko, zwykłe proste, które służy już w rodzinie 8 lat i moj nienarodzony bedzie 6 dzieckiem, ktore w nim spi :)

reklama
Dolga ja tez mialam turystyczne i Maja jsk nauczyla sie wstawać to lapala za jeden bok i tak kolysala az roztrzepala i cale die ruszalo...

kamilove ja przepraszam bardzo, ale jak ta Twoja Jagódka rozwaliła te łóżeczko hahah niezła z niej agenciara musi byc, my mamy drewniane lóżeczko, zwykłe proste, które służy już w rodzinie 8 lat i moj nienarodzony bedzie 6 dzieckiem, ktore w nim spi :)
My mieliśmy drewexa tylko nie pamiętam serii Pepe czy jakoś tak. I rozkleiło się na bokach. Próbowaliśmy kleić ściskać takimi ściskami, ale i tak się już potem rozchodzilo więc w sumie w listopadzie tamtego roku kupiłam turystyczne. Niestety Jagoda bardzo szaleje w łóżeczku. Skacze, rzuca się, buja.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

My mamy drewniane łóżeczko ze szczebelkami takie standardowe skrecane na konfirmaty. Spał w nim Filip potem Maja treaz bedzie junior.
Turystyczne też mamy po Mai stało u moich rodziców teraz postawimy na dole i bedzie jako kojec :p i bezpieczna przestrzen :)

Dolga u moich rodzicow mamy drewniane łóżeczko ktore juz przeszlo 18lat ma. Bylo kupione dla mojej najmlodszej siostry, pozniej dwie siostrzenice w nim spaly, moje dziewczyny w czasie pobytow u dziadkow a teraz bratanek. Bedzie jeszcze uzywane tam przez dla naszego malego. U dziadkow mamy tez takie drewniane krzeselko ze stolikiem ktore w ogole juz wiekowe jest bo kupowane bylo dla mnie. Jak kiedys policzylismy to juz przez 12 dzieci bylo uzywane, nadal używamy i juz kolejne 2 maluszki sie do niego szykuja. To sie nazywa pozadny sprzęt.

Mamy już imię na ścianę :D
Już się nie mogę doczekać aż zawiśnie nad łóżeczkiem :)

Załączniki

• 1439638577508.jpg
    1439638577508.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 72
  • 1439638588851.jpg
    1439638588851.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 71
AnnieTess ojej jakie piękne te literki:) sama szyłaś czy zamawiałaś?

Kurcze ja może też popatrzę za takimi,żeby chociaż trochę kącik małego był przytulny:) bo pokoiku własnego na razie nie będzie miał.

AnnieTess ojej jakie piękne te literki:) sama szyłaś czy zamawiałaś?

Kurcze ja może też popatrzę za takimi,żeby chociaż trochę kącik małego był przytulny:) bo pokoiku własnego na razie nie będzie miał.

Zamawiałam u tej samej kobiety, która mi uszyła literkę "H" nad łóżeczko Hani :)
https://www.facebook.com/KOKOfactory

Xmamuśka, wiem :) Pamiętam, że nam tu pokazałaś :)

reklama
AnnieTess Śliczne literki!

Ja robię dla Zuzi napis z filcu :-) plus różne ozdoby typu sowka i kokardki do przypiecia do wozeczka i łóżeczka :-)

Do góry