reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

ostatnie łowy tym razem nie ciuszkowe, oczywiście ciuchow przybylo ale nie wiem juz co tu wklejalam a co nie.
ręczniki i czesc pieluszek, zabawka gryzaczek, w brzuszku ma zaszyta folie i szelepie ;)

i prezent od mojej kolezanki, zestaw kosmetyków i grzechotki na raczki ;)

Załączniki

• 1439446521283.jpg
    1439446521283.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 70
  • 1439446535850.jpg
    1439446535850.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 77
  • 1439446552024.jpg
    1439446552024.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 69
  • 1439446612353.jpg
    1439446612353.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Blair super czapeczki :) powiem Wam, ze jakos nie ogarniam czapeczek, w tym sensie, ze nie wiem jaki rozmiar kupowac. Kupilam oststanio na 36-38 wiec chyba powinna byc ok, ale wydaje mi sie taka malenka.. chociaz moj synek urodzil sie z obwodem glowki 36, wiec teoretycznie powinno byc ok. A Ty jaki rozmiar wzielas?

Dolga ja takie pieluszki tez kupowalam i w sumie wszedzie w sklepach z takimi artykulami je widzialam, np w smyku.

dolga e pepko kupilam flanela 4,99 tetra 3,99 bylo sporo fajnych wzorów.

kasik ta z uszkami szara kupilam w smyku, pani mi powiedziala ze to najmniejszy rozmiar bo byly różne, a ten wlasnie na poszatek, rozm. 40-42. A ta smerfetka z kotkiem jest z h&m na 2-6miesiecy akurat bedzie na jesien :) bo takie malutkie na po porodzie to juz mam, a tym sie oprzec nie moglam ;)

Kamilove dzieki tez mi sie podobaja ;D

Aga sowy są super ! my bedziemy mieli sowę na przewijaku co do poduszki wiadomo nie układa się noworodków ale można użyć np z boku do podparcia poza tym ta poduszka jest strasznie płaska więc nie ma problemu .Wczoraj znalazłam śpiworki z tej samej tkaniny i domówię jeszcze .

reklama
Do góry