reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Posciel piekna
Az mnie korci aby zamowic ale mam dwa komplety po starszakach i postanowiłam że uszyje sama cos fajnego jak nadzieje mnie wena tworzenia
Az mnie korci aby zamowic ale mam dwa komplety po starszakach i postanowiłam że uszyje sama cos fajnego jak nadzieje mnie wena tworzenia
Lilolo
Zamówiłam tą samą pościel. Wzięłam w sumie po jednym komplecie z poduszkami i 4 komplety pościeli na zmianę. Powinno niedługo dojść bo zamówiłam to w poniedziałek
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Zamówiłam tą samą pościel. Wzięłam w sumie po jednym komplecie z poduszkami i 4 komplety pościeli na zmianę. Powinno niedługo dojść bo zamówiłam to w poniedziałek
Aż tyle na zmianę?
Ja myślałam, że mi dwa komplety wystarczą... I w ogóle jak to jest, podobno niedobrze dzieci kłaść na poduszce?
Dbdg Kamilove tez wzięła 2 komplety ona blizniaki będzie miała
No jaaaa! Mózg mi odebrało...
I już w panikę wpadłam.
Lilolo
Dbdg,
No jest dokładnie tak jak pisze xmam
Dla każdej dziewczynki mam 3 nowe komplety poscieli i po jednym ochraniaczu poduszkowy chyba nie jest tak dużo
Reszta po Guciaku będzie bo młodej we wrześniu zamówie nowe łóżko i nowe wypełnienie poscieli w innym już rozmiarze to i będą nowe poszewki potrzebne
No jest dokładnie tak jak pisze xmam
Dla każdej dziewczynki mam 3 nowe komplety poscieli i po jednym ochraniaczu poduszkowy chyba nie jest tak dużo
Reszta po Guciaku będzie bo młodej we wrześniu zamówie nowe łóżko i nowe wypełnienie poscieli w innym już rozmiarze to i będą nowe poszewki potrzebne
reklama
Ja też stawiam na 2 komplety jeden juz wybrałam przyszła Chrzestna kupiła Komplet pościeli Ceba "Sówki" tylko niestety kolor szary bo fioletu już firma nie produkuje
a drugi kupię już z kołderka i podusia- ale to fakt ze podusi na początek nie będę dawać.
a ja planuję kupić taki zestawik: Pościel Kieczmerski "Dobranocka" Druk
a drugi kupię już z kołderka i podusia- ale to fakt ze podusi na początek nie będę dawać.
a ja planuję kupić taki zestawik: Pościel Kieczmerski "Dobranocka" Druk
Podziel się: