reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

malinka recznik proponuje jakis wiekszy, bo nie pamietam jaki ja mam rozmiar, ale taki skromnawy sie zaraz zrobil

reklama
Malinka a jaki wózek w końcu wybraliście? Bo my na 90% weźmiemy ten amelis w kolorze melanż tylko czekam aż wejdzie do sprzedaży.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Oilatum polecam jak najbardziej bo stosowaliśmy, niezawodny do skóry wrażliwej i atopowej. Sama chyba też go kupię, szkoda tylko ze taki drogi.

malinka recznik proponuje jakis wiekszy, bo nie pamietam jaki ja mam rozmiar, ale taki skromnawy sie zaraz zrobil

Dzięki!

Malinka a jaki wózek w końcu wybraliście? Bo my na 90% weźmiemy ten amelis w kolorze melanż tylko czekam aż wejdzie do sprzedaży.

Też amelis pro, mieliśmy zarezerwować morsko - czarny bo jest dostępny tylko w jednym sklepie ale niestety co idziemy to mówią inaczej.. Raz można raz nie... I tylko się wkurzylam.. Trudno kupimy w sierpniu najładniejszy jaki będzie dostępny i tyle. Widziałam melanż na Facebooku i nie bardzo mnie zachwycił... Chyba że na żywo lepiej się prezentuje. Jak już będzie to pewno podjadę zobaczyć

Ja nie widziałam morsko-czarnego :( mi ten melanż się podoba bo jest taki uniwersalny i stonowany chce dokupić do niego malinowe lub fuksjowe dodatki z minky zobaczymy tylko jakiego rodzaju dokładnie będzie materiał jak taki jak np granatowego to raczej go kupimy .

Kamila super zakupy, sliczne to body-zebra,
pieluszki pampers wystarcza Ci na 2-3 dni to opakowanie
Malinka ręcznik kup 100*100 najlepiej

reklama
Do góry