reklama
malinka89
Fanka BB :)
malinka recznik proponuje jakis wiekszy, bo nie pamietam jaki ja mam rozmiar, ale taki skromnawy sie zaraz zrobil
Dzięki!
Malinka a jaki wózek w końcu wybraliście? Bo my na 90% weźmiemy ten amelis w kolorze melanż tylko czekam aż wejdzie do sprzedaży.
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Też amelis pro, mieliśmy zarezerwować morsko - czarny bo jest dostępny tylko w jednym sklepie ale niestety co idziemy to mówią inaczej.. Raz można raz nie... I tylko się wkurzylam.. Trudno kupimy w sierpniu najładniejszy jaki będzie dostępny i tyle. Widziałam melanż na Facebooku i nie bardzo mnie zachwycił... Chyba że na żywo lepiej się prezentuje. Jak już będzie to pewno podjadę zobaczyć
Ja nie widziałam morsko-czarnego mi ten melanż się podoba bo jest taki uniwersalny i stonowany chce dokupić do niego malinowe lub fuksjowe dodatki z minky zobaczymy tylko jakiego rodzaju dokładnie będzie materiał jak taki jak np granatowego to raczej go kupimy .
sysia87ami2011
Kamila - ja jedynek mialam 1 paczke na pierwsze dni a potem 2 bo to niewielka roznica - ja kupie 2 paczki dwojek i potem na bierzaco
sysia87ami2011
Malinka - reczniki ja mam dwa z kapturkiem 80x80 i dla corki tez takie mialam uzywalam dluuugo bo prawie rok a potem juz zwykle duze kapielowe
reklama
Podziel się: