reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

malinka recznik proponuje jakis wiekszy, bo nie pamietam jaki ja mam rozmiar, ale taki skromnawy sie zaraz zrobil

reklama
Malinka a jaki wózek w końcu wybraliście? Bo my na 90% weźmiemy ten amelis w kolorze melanż tylko czekam aż wejdzie do sprzedaży.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Oilatum polecam jak najbardziej bo stosowaliśmy, niezawodny do skóry wrażliwej i atopowej. Sama chyba też go kupię, szkoda tylko ze taki drogi.

malinka recznik proponuje jakis wiekszy, bo nie pamietam jaki ja mam rozmiar, ale taki skromnawy sie zaraz zrobil

Dzięki!

Malinka a jaki wózek w końcu wybraliście? Bo my na 90% weźmiemy ten amelis w kolorze melanż tylko czekam aż wejdzie do sprzedaży.

Też amelis pro, mieliśmy zarezerwować morsko - czarny bo jest dostępny tylko w jednym sklepie ale niestety co idziemy to mówią inaczej.. Raz można raz nie... I tylko się wkurzylam.. Trudno kupimy w sierpniu najładniejszy jaki będzie dostępny i tyle. Widziałam melanż na Facebooku i nie bardzo mnie zachwycił... Chyba że na żywo lepiej się prezentuje. Jak już będzie to pewno podjadę zobaczyć

Ja nie widziałam morsko-czarnego :( mi ten melanż się podoba bo jest taki uniwersalny i stonowany chce dokupić do niego malinowe lub fuksjowe dodatki z minky zobaczymy tylko jakiego rodzaju dokładnie będzie materiał jak taki jak np granatowego to raczej go kupimy .

Kamila super zakupy, sliczne to body-zebra,
pieluszki pampers wystarcza Ci na 2-3 dni to opakowanie
Malinka ręcznik kup 100*100 najlepiej

reklama
Do góry