reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

xmamuska no chyba dobry, wiel osob ja chwalilo, ale nam osobiscie sie nie sprawdzila bo moj synek nie chcal tego słuchac, ani sie na to patrzec, ale nie ma co zwracac na niego uwagi, bo on juz tak ma :D inne dzieciaki z rodziny byly zachwycone :) a za ile kupilas, używke? bo ty lubisz takie perełki wynaleźć :D

reklama
Jeny dziewczyny Wy już tak zaawansowane zakupy... :szok:
Prania porobione, kurcze, szacun!
Wstyd mi za siebie... :confused2:

xmamuska no chyba dobry, wiel osob ja chwalilo, ale nam osobiscie sie nie sprawdzila bo moj synek nie chcal tego słuchac, ani sie na to patrzec, ale nie ma co zwracac na niego uwagi, bo on juz tak ma :D inne dzieciaki z rodziny byly zachwycone :) a za ile kupilas, używke? bo ty lubisz takie perełki wynaleźć :D

Dolga 65 zł używana 4 mieś :D

właśnie ja nie mam tak wiele... nie mam nadal fotelika ani wkladki do wózka dla noworodka, ani sterylizatora ani łóżeczka ewentualnie łóżka dla Lari bo jedna z nich musi dostać nowe...

osz ty, masz szczescie

chciała 80 zł ale się potargowałam ;)

Właśnie też kupiłam nowy przewijak za 20 zł i okazało się że to koleżanka ze średniej szkoły i powiedziałą że dorzuci mi podgrzewacz bo ma aż 3 :)

Brawo Ja !

W lipcu i sierpniu chce dokupić resztę najpotrzebniejszych rzeczy i mieć w końcu spokój

Ja na razie jestem zaopatrzona tylko iwylacznie w ciuszki :)
wozek zamowie teraz przez weekend :)
A i mam jeszcze jedna butelke :)
I taki pytanie do was czy ten podgrzewacz i sterylizator sa az tak potrzebne bo zastanawiam sie nad kupnem tego i nie mam zielonego pojecia

Ja nic, nic nie mam. Kilka ubranek. Przede mną przeprowadzka w sierpniu i jak o tym myślę to skutecznie mnie to hamuje przed kupowaniem bo będę miała dodatkowe rzeczy do pakowania. Mam nadzieję, że potem wystarczy mi czasu.

Ja na razie jestem zaopatrzona tylko iwylacznie w ciuszki :)
wozek zamowie teraz przez weekend :)
A i mam jeszcze jedna butelke :)
I taki pytanie do was czy ten podgrzewacz i sterylizator sa az tak potrzebne bo zastanawiam sie nad kupnem tego i nie mam zielonego pojecia

Ja w poprzednich ciążach nie miała takiego cuda,karmiłam piersią,a jak już butelką to woda zawsz przegotowana więc i ciepła,może mi się przydać jak np.będe chciała gdzieś wyjść i odciągne pokarm,ale jak nie miałam to wsadzaliśmy do miseczki z gorącą wodą i też było okey ;) Teraz bede miałą bo dostanę,nie kupowała bym specjalnie.

Sterylizatora nie miałam i też nie mam zamiaru kupować,przegotowana woda też wyparzy wszystko dobrze :)

reklama
O to dobrze wiedziec :) ja z przymusu musze kupic laktator i tu takie moje pytanie czy, ktoas z was moze polecic jakis dobry? bo od stycznia wracam znowu do szkoly a nie chce dawac malemu mleka modyfikowanego tylko swoje :)

Do góry