reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

To nie wiem sysia może moja jakaś felerna była, ale parę razy dosłownie ją użyłam ;/ a ta co kupiła zakocona może się nie kołysze ale porządna jest

reklama
zakocona - cena super ;-)

ja własnie sie zastanawiam nad kupnem kosza lub kołyski, tak zeby mieć dodatkowo, oprócz łóżeczka .

my jesteśmy przekonani do kosza mojżesza, który stanie koło naszego łóżka, a łóżeczko maleństwo będzie mieć w swoim pokoju

obecnie z ciuszków zakupiłam aż jedną rzecz, czekamy na informację jaka płeć siedzi w brzuchu :)

Załączniki

• spiochy.jpg
    spiochy.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 109
Paulina urocze :)

A ja jeszcze nic nie kupiłam. I nawet mnie nie ciągnie. Tzn. jestem w miarę zorientowana w cenach tych większych zakupów, na ubranka też rzuciłam okiem ale to jeszcze nie to żeby zaraz coś kupować. Może to wkońcu rozsądek mi wraca, przebija się przez te hormony :p w sumie i tak nie znam płci więc nie ma co szaleć.
Za to moja mama... Na święta dała mi bluzkę ciążową i piżame. Ciekawa jestem kiedy ją kupiła. podejrzewam że zaraz po tym jak się dowiedziała o mojej ciąży. Ubranek dla dziecka zakazuje kupować, żeby nie zapeszyć, jednak podejrzewam że jak bym przeszukała jej szafy to bym znalazła "coś praktycznego i uniwersalnego co akurat było w promocji i głupotą by było nie kupić" ;) to będzie jej pierwszy wnuk/wnuczka więc jej to uchodzi płazem ;)

Dziewczynki z Waw i okolic wrzucam tu wszystkie adresy tych sklepów - tanioszków o których wam pisałam a nie pamiętałam adresów. Wrzucam więc tu :)ImageUploadedByForum BabyBoom1429001318.685141.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429001318.685141.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429001318.685141.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 111
Co do zakupow do maluszka to ja sie tylko rozgladalam za wozkami i lozeczkami zeby porownac ceny i dopiero w sierpniu bede kupowac :)
Ale za to dostalam tyle spioszkow pajacykow body i wiele innych ze dla noworodka nie musze nic kupowac z tych rzeczy :) a ostatnio bylam w sklepie i znalazlam taki strasznie tani gdzie mozna kupic legginsy dla dziewczynki po 99centow i koszulki rozne za niecale 2euro :)

reklama
wszystko razem £1,50

Załączniki

• 1429452459217.jpg
    1429452459217.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 104
  • 1429452475727.jpg
    1429452475727.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 130
  • 1429452490738.jpg
    1429452490738.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 101