reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Ja mam termometr na podczerwień i jestem bardzo zadowolona. W porównaniu z termometrem rteciowym daje ten sam wynik. Oczywiście dużo szybciej i wygodniej. Polecam z całego sercaannie a ja slyszalam ze te termometry na podczerwien przekłamuja wyniki, jak to jest? sama chcialam kupic, ale w koncu nie wiedzialam jakiej firmy i sie sporo naczytalam, ze są do d.. wiec zrezygnowałam, ale moze jednak warto sie skusic, byłaby wygoda straszna
I śliczne zakupy <3
ladyk24na7
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o termometry bezdotykowe to ja mam i bardzo go sobie chwalę. Jest na obiekt i otoczenie, także i gorączkę i tempkę mleka/wody można mierzyć. Codziennie używam. Mam ten model: Microlife NC100 - recenzja | Termometr Bezdotykowy
Microlife NC100
Microlife NC100
Mi prześlesz!!!e tam, ja dziewczynkę w to chętnie ubiorędopóki nie mam potwierdzone że dziewczynka to nie kupię sukieneczek
bo co z nimi zrobię jeśli będzie chłopak?
![]()
reklama
śWietne te Wasze zakupy ;-) też chyba niedługo zaszaleję, bo już mnie kuszą te wszystkie słodkie ciuszki w sklepach...
A co do termometru też polecam Microlife, szybki pomiar, nie kosztował mało bo 170 zł, ale to juz jest zakup na wiele lat;-)
A co do termometru też polecam Microlife, szybki pomiar, nie kosztował mało bo 170 zł, ale to juz jest zakup na wiele lat;-)
Podziel się: