Ela Iguokundia
Fanka BB :)
Śliczne! Też muszę zacząć kupować jakieś ubranka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wygrałam dwie aukcje na allegro w weekend z ciuszkami dla chłopaczka Bo jednak idę w używane w większości. Nie stać nas na nowe, a wiadomo jak dzieci małe noszą po kilka razy i już wyrastają Więc na pewno jakieś ciuszki kupię, w stylu body czy śpioszek ale resztę będę miała używane Jak dojdzie paczka to porobię fotkiJa czekam na kuriera z ubraniami od kolezanki wszystko po jej corci a fajnie pasuje bo rodzila w polowue wrzesnia musze wszystko przeprax, posegregowac i zobaczyc co musze dokupic
Ja wygrałam dwie aukcje na allegro w weekend z ciuszkami dla chłopaczka Bo jednak idę w używane w większości. Nie stać nas na nowe, a wiadomo jak dzieci małe noszą po kilka razy i już wyrastają Więc na pewno jakieś ciuszki kupię, w stylu body czy śpioszek ale resztę będę miała używane Jak dojdzie paczka to porobię fotki
Mnie może i stać na NOWE a kupuje też używane,niektóre ciuszki używane są naprawde w super stanie więc po co przepłacać jak można kupić za grosze