reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Ja jeszcze mam jeden pokój nie skończony i podłogi w dwóch do położenia i tak czekam żeby sobie rzeczy pozwozic od sióstr i zobaczyć na czym stoję i co jeszcze dokupić :( w tym tempie to do września może się wyrobie. A mój wszystko robi sam po pracy wiec tak się to ciągnie.

Ja czekam na kuriera z ubraniami od kolezanki :) wszystko po jej corci a fajnie pasuje bo rodzila w polowue wrzesnia :) musze wszystko przeprax, posegregowac i zobaczyc co musze dokupic :)
Ja wygrałam dwie aukcje na allegro w weekend z ciuszkami dla chłopaczka ;) Bo jednak idę w używane w większości. Nie stać nas na nowe, a wiadomo jak dzieci małe noszą po kilka razy i już wyrastają :) Więc na pewno jakieś ciuszki kupię, w stylu body czy śpioszek ale resztę będę miała używane ;) Jak dojdzie paczka to porobię fotki :)

Ja wygrałam dwie aukcje na allegro w weekend z ciuszkami dla chłopaczka ;) Bo jednak idę w używane w większości. Nie stać nas na nowe, a wiadomo jak dzieci małe noszą po kilka razy i już wyrastają :) Więc na pewno jakieś ciuszki kupię, w stylu body czy śpioszek ale resztę będę miała używane ;) Jak dojdzie paczka to porobię fotki :)

Mnie może i stać na NOWE a kupuje też używane,niektóre ciuszki używane są naprawde w super stanie więc po co przepłacać jak można kupić za grosze :)

Dokladnie po co przeplacac ja mam po bratanku uniwersalne kolorki, i 80szr od kumpeli roz 56-68 i kilka szt nowych. Chce jakies 2 zestawy do szpitala nowe kupic i jak posegreguje roz popatrze co brakuje choc mam i kombinezon polarkowy cudny i zimowy . Kocyk kupilam nowy bo chcialam cos z bawelna i minky jeszcze posciele musze kupic z 2 komplety, materax, wczoraj nianie kupilisny i czekam na paczke :) jeszcze szukam wanienki bo to nowe chce ze stelazem ale Takim na wanne :)
Kombinezonik polarkowy 62 na poczatek bedzie
I taki karton do mnie jedzie hihi od kumpeli :)

Załączniki

• 1434364200262.jpg
    1434364200262.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 53
  • 1434364208434.jpg
    1434364208434.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 51
  • 1434364223175.jpg
    1434364223175.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 58
  • 1434364231078.jpg
    1434364231078.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 54
Mnie może i stać na NOWE a kupuje też używane,niektóre ciuszki używane są naprawde w super stanie więc po co przepłacać jak można kupić za grosze :)

dokladnie mam to samo podejscie, czasem cuda mozna znaleźć po 3-5zl. ostatnio sporo kupilam za grosze, a teraz Mama dzwonila ze kupila tez kilka rzeczy w tym kocyk jak nowy minky za 7zl ;p
wiadomo ze nowe rzeczy tez wpadną ;) ale ciuchlandy to dobra sprawa :)

ja dzis kupilam sobie z hm mama sukienke i spodnie jasne cygaretki, do tego bluzke do karmiebia i fajna dzinsowa koszule oczywiscie wszystko stan jak nowka i zaplacilam 29zl :D

Ja tez kupuje używane, nowe to na pewno kupie jak mi się coś w sklepie spodoba. Wole kupić więcej używanych bo ja lubię dziecko przebierać niż kilka nowych a później prac co chwile i prasować. Teraz córce kupuje w większości nowe ale to dlatego że w tym wieku już częściej się zniszczone ciuchy. Poza tym moja mała ma mundurek w przedszkolu wiec nie potrzebuje zbyt wielu wyjściowych.

reklama
ja tez większość rzeczy kupuje używanych, szkoda mi płacic takie ceny za nowe rzeczy
a czesto używane sa jak nowe w super stanie

Do góry