reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Ja jeszcze mam jeden pokój nie skończony i podłogi w dwóch do położenia i tak czekam żeby sobie rzeczy pozwozic od sióstr i zobaczyć na czym stoję i co jeszcze dokupić :( w tym tempie to do września może się wyrobie. A mój wszystko robi sam po pracy wiec tak się to ciągnie.

Ja czekam na kuriera z ubraniami od kolezanki :) wszystko po jej corci a fajnie pasuje bo rodzila w polowue wrzesnia :) musze wszystko przeprax, posegregowac i zobaczyc co musze dokupic :)
Ja wygrałam dwie aukcje na allegro w weekend z ciuszkami dla chłopaczka ;) Bo jednak idę w używane w większości. Nie stać nas na nowe, a wiadomo jak dzieci małe noszą po kilka razy i już wyrastają :) Więc na pewno jakieś ciuszki kupię, w stylu body czy śpioszek ale resztę będę miała używane ;) Jak dojdzie paczka to porobię fotki :)

Ja wygrałam dwie aukcje na allegro w weekend z ciuszkami dla chłopaczka ;) Bo jednak idę w używane w większości. Nie stać nas na nowe, a wiadomo jak dzieci małe noszą po kilka razy i już wyrastają :) Więc na pewno jakieś ciuszki kupię, w stylu body czy śpioszek ale resztę będę miała używane ;) Jak dojdzie paczka to porobię fotki :)

Mnie może i stać na NOWE a kupuje też używane,niektóre ciuszki używane są naprawde w super stanie więc po co przepłacać jak można kupić za grosze :)

Dokladnie po co przeplacac ja mam po bratanku uniwersalne kolorki, i 80szr od kumpeli roz 56-68 i kilka szt nowych. Chce jakies 2 zestawy do szpitala nowe kupic i jak posegreguje roz popatrze co brakuje choc mam i kombinezon polarkowy cudny i zimowy . Kocyk kupilam nowy bo chcialam cos z bawelna i minky jeszcze posciele musze kupic z 2 komplety, materax, wczoraj nianie kupilisny i czekam na paczke :) jeszcze szukam wanienki bo to nowe chce ze stelazem ale Takim na wanne :)
Kombinezonik polarkowy 62 na poczatek bedzie
I taki karton do mnie jedzie hihi od kumpeli :)

Załączniki

• 1434364200262.jpg
    1434364200262.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 55
  • 1434364208434.jpg
    1434364208434.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 59
  • 1434364223175.jpg
    1434364223175.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 60
  • 1434364231078.jpg
    1434364231078.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 55
Mnie może i stać na NOWE a kupuje też używane,niektóre ciuszki używane są naprawde w super stanie więc po co przepłacać jak można kupić za grosze :)

dokladnie mam to samo podejscie, czasem cuda mozna znaleźć po 3-5zl. ostatnio sporo kupilam za grosze, a teraz Mama dzwonila ze kupila tez kilka rzeczy w tym kocyk jak nowy minky za 7zl ;p
wiadomo ze nowe rzeczy tez wpadną ;) ale ciuchlandy to dobra sprawa :)

ja dzis kupilam sobie z hm mama sukienke i spodnie jasne cygaretki, do tego bluzke do karmiebia i fajna dzinsowa koszule oczywiscie wszystko stan jak nowka i zaplacilam 29zl :D

Ja tez kupuje używane, nowe to na pewno kupie jak mi się coś w sklepie spodoba. Wole kupić więcej używanych bo ja lubię dziecko przebierać niż kilka nowych a później prac co chwile i prasować. Teraz córce kupuje w większości nowe ale to dlatego że w tym wieku już częściej się zniszczone ciuchy. Poza tym moja mała ma mundurek w przedszkolu wiec nie potrzebuje zbyt wielu wyjściowych.

reklama
ja tez większość rzeczy kupuje używanych, szkoda mi płacic takie ceny za nowe rzeczy
a czesto używane sa jak nowe w super stanie

Do góry