Dbdg a możesz zrobić zdjęcie? Bo ja się zastanawiam nad tym jasnoszarym albo niebieskim takim błękitnym :-)
Jasne, jak wrócę do chaty to zrobię. [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dbdg a możesz zrobić zdjęcie? Bo ja się zastanawiam nad tym jasnoszarym albo niebieskim takim błękitnym :-)
u nas też dupnie ja różne rozmiary biorę, jak wreszcie uda mi się coś znaleźć. Tak to tylko same letnie ciuchy i to przede wszystkim dla dziewczynek :/u nas w ciucholandach kicha z malutkimi, tylko same bodziaki, poluje na śpiochy i nic :-(
Ale dużo... ja chyba w lipcu muszę pokupować coś, bo mi głupio że prawie nic nie mam... :/Upolowane dzisiaj...)
Super ciuszki. Mi na razie nikt nic nie kupił wrrr w sensie teściowa czy ktokolwiek. No co jest do cholery?!??!Polspiochy są genialne tzn bardzo mi się podobają i będą na pewno wygodne jedyne co to nie mogę się przekonać do kaftanikow... Bardzo podobają mi się rozpinane pajace, body najlepiej też rozpinane, śpiochy i polspiochy, więc jak coś nowego kupujemy to tylko to :-) A to kilka nowości, babcia zaszalala