reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Evvula to nasze pierwsze dziecko wiec musimy kupić dosłownie wszystko, wózek, mebelki, ciuszki, kosmetyki, no wszystko, wiec dobrze podzielić sobie wydatki...

Buba ja wczoraj chciałam sobie mały rajd zrobić po cichach, najpierw pojechać do mojego a pozniej do jednego z ciuchów Twojej Koleżanki, ale ze zrobiłam juz w pierwszym takie zakupy to odpuściłam resztę ;p a bo jeszcze kupiłam sobie super torbę cała ze skory taki worek z frędzlami, czyli hit tego sezonu ;) jest mega ;)
Ty to masz ciuchland z dostawa do domu ;p
Ja mam na telefon i z dostawą ;) ale to nie to samo co wyłowione i zdobyte ;) naprawdę super łupy!
kupiłam coś sobie wreszcie ;)))) nalepiej leżące ciazowki swiata ;) i nadal jestem VIP w new look więc moglam użyć zniżki ;))
Boskie!
Akatsuki fajne te spodnie ;)

Zapomniałam Wam wrzucić cudowności jakie dotrwałam będąc u Rodziców, dzień prze pozwaniem płci, musiałam to wziąć i pomyslałam ze jak będzie syn to najwyżej głęboko do szafy schowam i poczeka na córkę ;) ale ze teraz Córeczka to sie przydadzą ;)

Skarpetunie
Zobacz załącznik 688658Zobacz załącznik 688659

I mega mięciutki szlafroczek
Zobacz załącznik 688660
Śliczności i córeczki zatem życzę :)

reklama
Dostalam od bratowej troche ciuszkow ale to pokaze po powrocie co niektore rzeczy takie uniwersalne kolorki ,bo oni maja syna.
A tu ten komplecik kupilam z mysla o szpitalu :) pajacyk czapusia i niedrapki :)

Załączniki

• 1431885073720.jpg
    1431885073720.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 72
Pochwalę się co dostałam dziś od mojej mamy ;)
Pięciopak Kubusia Puchatka, kolor ekri, przeurocze :) z tesco. z tego co podejrzałam to kosztowało 42zł.
DSC_0026.jpg

Załączniki

• DSC_0026.jpg
    DSC_0026.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 76
Zajrzałam dziś do ciucha i....zgrzeszyłam! Do tony ubranek, które mam dołączyły kolejne. Ehh...;-)

DSC_0380.jpg

DSC_0382.jpg

DSC_0383.jpg

DSC_0384.jpg

DSC_0385.jpg

DSC_0386.jpg

Załączniki

• DSC_0380.jpg
    DSC_0380.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0382.jpg
    DSC_0382.jpg