reklama
Kurcze moze powinnam poszperac w necie, moze znjade jakies namiary bo w sumie troche szkoda kasy na te ubrania ciazowe, bo ponosi sie je kilka miesiacy i baj baj. Chociaz ja kupuje takie typowo ciazowe raczej tylko na dol, teraz kupilam dwie pary spodni i super sukienke i caly czas w tym chodze. Sukienka nie byla za tania, ale ma taki fason, ze bez ciazy bede w niej smigala
Kasik poszukaj w necie i moze zrób rundkę po okolicznychhciuchach i popytaj czy bywają, a nóż trafisz
Dolga a bo jak wiem ze Córcia to i w róż poleciałam jeszcze mam w planach kocyk z tkmaxx taki cudowny różowy ale mam tez inne kolory dla Małej ;p zeby nie było ;p
Akatsuki fajne sa i super lezą były jeszcze fajne szorty HM mama turkusowe ale troche zmechacone wiec sobie darowałam, Mama kupiła mi jakas fajna spódnice z pasem podobno taka przed kolano, wiec będzie na lato
Dolga a bo jak wiem ze Córcia to i w róż poleciałam jeszcze mam w planach kocyk z tkmaxx taki cudowny różowy ale mam tez inne kolory dla Małej ;p zeby nie było ;p
Akatsuki fajne sa i super lezą były jeszcze fajne szorty HM mama turkusowe ale troche zmechacone wiec sobie darowałam, Mama kupiła mi jakas fajna spódnice z pasem podobno taka przed kolano, wiec będzie na lato
Ja też nie kupuję ciuszków, tylko sobie oglądam co laski kupują. Przyjdzie czas i na toŁoj szalejecie już na całego z zakupami, a ja jeszcze nic nie kupiłam jakoś wydaje mi się że za wcześnie, jeszcze nie wiem nawet kto tam rośnie.
reklama
Podziel się: