reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Ja widzualam na allegro taniej niz w pepco
Obkupilam sie wczoraj w superfarmie smoczki, kosmetyki platki chusteczki druga rzecz za gr
Kolejka ze 100 osób ale bez skrępowania podeszłam do kasy bez kolejki i nie zwracalam nawet uwagi na teksty za plecami
Kosmetykowo jestem już zakupiona
Zostalo tylko materacyk wozek fotelik i szpitalne
Obkupilam sie wczoraj w superfarmie smoczki, kosmetyki platki chusteczki druga rzecz za gr
Kolejka ze 100 osób ale bez skrępowania podeszłam do kasy bez kolejki i nie zwracalam nawet uwagi na teksty za plecami
doris33
Ja widzualam na allegro taniej niz w pepco
Kamila a tylko wczoraj była ta promocja?
paulka87
Te lateksowe sa drogie ale dla mnie wazniejsze czy sa tego warte? Czyli dalej nic nie wiem
A tu lozeczko nasze, czekamy na dostawe
Wooden Baby Cot Bed Sleeping Room Lasse nature 120x60 with XXL drawer LCP Kids | eBay
mam takie samo łóżeczko tylko w kolorze wiśni
doris33
Właśnie złożyliśmy łóżeczko Chicco Next 2 Me dla Karola Jestem bardzo zadowolona z wyboru!
Materac ma wymiar 50x80 więc takie przescieradełka trzeba do niego teraz zamówić (Nie pamiętam, która z Was o to pytała?).
Ja pytałam :-) dziękuję, już wiem, czego szukać ;-)
reklama
kamila1983
Doris tylko wczoraj nawet pisalam o tym
Licze ze jeszcze taka bedzie
Licze ze jeszcze taka bedzie
Podziel się: